În funcție de faptul că suntem născuți sub semnul zodiei Berbec, Capricorn sau Pești, vom avea o șansă să experimentăm o poveste de dragoste frumoasă cu oameni născuți sub anumite semne zodiacale. Sufletele-pereche ne sunt harazite de astre și trebuie să încercăm să identificăm aceste « perechi » zodiacale care ne completează ființa și ne întregesc inimile.

Horoscop 2019-Află care este sufletul tău pereche

BERBEC

Berbecii sunt ființe rebele care doresc să se înconjoare cu oameni care sunt la fel de entuziasmați și încrezători ca și ei.

Ei găsesc adesea potrivite persoanele care pot ține pasul cu ei în cucerirea lumii. Sufletele pereche ce sunt destinate Berbecilor au o personalitate dinamică, sunt firi iuți și aprige, au spiritul de aventură în sânge și nu se dau în lături de la nici o nebunie alături de Berbeci.

Horoscop 2019-Află care este sufletul tău pereche

Sufletele-pereche pentru Berbec sunt: ​​Berbec, Leu, Săgetător, Gemeni și Vărsător.

TAUR

Nativii Taur sunt ființe cinstite și loiale, care simt nevoia de a întâlni oameni cu astfel de virtuți. Le place să simtă că jumătatea lor are ochii numai pentru ei. Taurii vor simți nevoia de liniște și tihna casnică în 2019, iar sufletele pereche care îi pot însoți pe parcursul acestui an sunt firi terestre, calme, și rezervate, nativi ai semnelor de Pământ sau de Apă. Calmul și încrederea sunt absolut necesare nativilor Taur.

Horoscop 2019-Află care este sufletul tău pereche

Sufletele-pereche pentru Taur sunt: ​​Rac, Capricorn, Fecioara și Pește.

GEMENI

Gemenii sunt inconstanți și instabili în dragoste, de obicei se înconjoara cu ființe speciale, care le pot oferi libertate și lejeritate în viața de zi cu zi. Au nevoie de nativi puternici care să îi susțină, să le dea imboldul necesar pentru a parcuge împreună povestea lor de iubire.

Sunt stimulați de zodii ambițioase și dinamice, care îi susțin și îi ajută moral.

Horoscop 2019-Află care este sufletul tău pereche

Sufletele-pereche pentru Gemeni sunt: ​​Leul, Balanță, Berbecul și Vărsătorul.

RAC

Racul iubește să se înconjoare cu oameni inteligenți, care pot stimula intelectul lor și cu care nu se vor plictisi. În dragoste, le place, de asemenea, că jumătatea lor să le arate cea mai mare afecțiune posibilă. Sunt atrași de semne pasionale care iubesc intens și profund, semne de Apă sau de Pământ. Sufletele pereche îi completează și îi fac să se simtă în siguranță, iubiți și adorati.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Ce s-a întâmplat în salonul lui Mario Iorgulescu cu puțin timp înainte de a fi transportat la o clinică din Italia! Ce le-a spus Gino polițiștilor care au venit la spital

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Sufletele-pereche pentru Rac sunt: ​​Scorpion, Taur, Peșți și Fecioara.

LEU

În dragoste, Leului îi place să fie surprins și să fie ținut în suspans de partenerul lor. Chiar dacă simt nevoia de a se înconjura cu oameni în care se încreadă, ei se bucură, de asemenea, că jumătatea lor menține o formă de mister.

Leii au nevoie de suflete-pereche care le stimulează imaginația și îi țin în priză. Sunt aventuroși și pasionali, așa că partenerii lor trebuie să fie la fel.

Horoscop 2019-Află care este sufletul tău pereche

Sufletele-pereche pentru Leu sunt: ​​Gemenii, Balanță, Săgetătorul și Berbecul.

FECIOARA

Fecioara trebuie să se înconjoare cu oameni sofisticați și distinși. Nativii Fecioara simt nevoia să aibă un partener pe care se poate baza în orice împrejurare. Este esențial că Fecioarele să aibă incredereiar sufletele pereche le dau această convingere că sunt iubiți și ajutăți. Nu vor să își dezvăluie slăbiciunile, dar Fecioarele au la fel de multă nevoie de dragoste ca noi toți, chiar dacă nu par sensibili.

Horoscop 2019-Află care este sufletul tău pereche

Sufletele-pereche pentru Fecioara sunt: ​​Scorpionul, Capricornul, Racul și Taurul.

BALANȚA

Nativii Balanță sunt firi iubitoare care încearcă să se înconjoare cu oameni la fel de inteligenți ca și ei, dotați cu o frumusețe fizică incontestabilă și care prezintă o mare încredere în sine. Au nevoie de o prezența fascinantă alături de ei, de un suflet pereche care să îi completeze și să îi înțeleagă întru totul.

Horoscop 2019-Află care este sufletul tău pereche

Sufletele-pereche pentru Balanță sunt: ​​Gemenii, Vărsătorul, Săgetătorul și Leul.

SCORPION

Scorpionii sunt ființe pasionale în dragoste, care exprimă direct dorința. Au nevoie de a se înconjura cu oameni care sunt la fel de onești și angajați total în relație. Sufletele-pereche cu care rezonează sunt capabile să le surprindă, sunt oameni cu care nu se vor plictisi niciodată. Scorpionul simte dorința pentru un partener la fel de iubitor și pasional ca el, semn de Apă sau de Pământ.

Horoscop 2019-Află care este sufletul tău pereche

Suflete-pereche pentru Scorpion sunt: ​​Pește, Fecioară, Capricorn și Cancer.

SĂGETĂTOR

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Sagetatorii sunt nativi care mai presus de toate care iubesc independența și libertatea. În dragoste, ei simt nevoia de a se înconjura cu oameni care îi vor încuraja în numeroasele lor proiecte, dar vor fugi de cei care au tendințe posesive. Sufletele-pereche care rezonează la dorințele lor sunt nativi din semne puternice și dinamice.

Citeste si: Imagini din "bârlogul" pedofilului olandez. Detaliile halucinante pe care le-au descoperit anchetatorii

Suflete-pereche pentru Săgetător sunt: ​​Leul, Vărsătorul, Berbecul și Balanță.

CAPRICORN

Capricornii sunt de obicei deosebit de exigenți, inclusiv în relațiile sentimentale. Au nevoie de parteneri calmi, eleganți și încrezători, cu care pot construi o relație sănătoasă și durabilă. Se simt confortabil atunci când iubesc persoane cu care comunica pe aceeași lungime de undă, zodii de Apă sau de Pământ.

Horoscop 2019-Află care este sufletul tău pereche

Suflete-pereche pentru Capricorn sunt: ​​Pește, Taur, Fecioară și Scorpion.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii se bucură să se înconjoare de oameni distractivi, amuzanți, cu o doză de nebunie și un simț al umorului deosebit de dezvoltat. Nu pot funcționa alături de parteneri care le îngrădesc libertatea și îi incorseteaza. Este nevoie de încredere, iar natviii care le sunt suflete-pereche sunt născuți în zodii de Aer sau de Foc.

Horoscop 2019-Află care este sufletul tău pereche

Suflete-pereche pentru Vărsător sunt: ​​Balanță, Berbecul, Gemenii și Săgetătorul.

PEȘTI

Peștii sunt nativi sensibili, cu un simț creator dezvoltat, cărora le place să se înconjoare cu oameni din mediul artistic, cu care vor avea schimburi intelectuale interesante și pline de satisfacții. Simt nevoia să reflecteze aceleași preocupări iar sufletele-pereche îi vor susține și înțelege.

Citeste si: VIDEO| Mindfulness la grădiniță. Copiii care învață sa se calmeze singuri

Sufletele-pereche pentru Pești sunt: Cancerul, Scorpionul, Capricornul și Taurul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si