Horoscop 22 septembrie 2022. Vezi horoscopul pentru ziua de joi, 22 septembrie 2022. Nativii din zodiac sunt influențați de Mercur Retrograd și se simt confuzi și neînțeleși de cei din jurul lor. Este o zi cu multe răsturnări de situație. O zi cu surprize mai puțin plăcute pentru zodii.

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2022 pentru toate zodiile

Iată  horoscopul zilei de 22 septembrie   pentru toate semnele zodiacale!

Horoscop 22 septembrie 2022

Horoscop 22 septembrie 2022: Zi cu ghinion pentru aceste zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Berbec 

Trebuie să fii mai atent/ă la ceea ce spui. Este una dintre acele zile când tot ce spui se poate întoarce împotriva ta. Pot apărea confuzii și momente tensionate așa că ai grijă și gândește-te de două ori înainte de a spune ceva ce te-ar putea afecta.

Zodia Taur 

Este foarte important ca astăzi să îți păstrezi calmul și să iei lucrurile ușor. Doar așa vei putea avea o zi cu reușite. Tot azi, vei putea învăța lecții importante.

Zodia Gemeni 

Astăzi vei avea șansa să ajungi la un numitor comun cu persoane de la locul de muncă, iar acest lucru va face ca lucrurile să decurgă excelent.

Pune cariera pe primul plan în această perioadă!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Horoscop: Cea mai dificilă zodie. Nimic nu îi este pe plac!

Horoscop 22 septembrie 2022

Horoscop 22 septembrie 2022: Zi cu ghinion pentru aceste zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Rac

O persoană dragă te poate ajuta astăzi. Fie cu o sumă de bani, fie cu un sfat care te va face să vezi altfel lucrurile.

Pentru Raci lucrurile se îndreaptă în direcția cea mai bună.

Zodia Leu

Leii simt că planurile lor au fost date peste cap în ultima perioadă. Chiar dacă nu se simt în formă, este foarte important să facă un efort pentru a îndeplini toate lucrurile necesare la locul de muncă.

Zodia Fecioară 

Fecioarele au bătăi de cap din cauza unor lucruri care nu le dau liniște deloc. Poate că e momentul să discuți despre aceste probleme cu o persoană apropiată ție care te va ajuta cu un sfat de folos. Nu mai amâna acest moment, problemele durează de prea mult timp și trebuie să găsești o rezolvare.

Zodia Balanță

Balanțele se simt urmărite de ghinion la fiecare pas pe care îl fac și se află în incapacitatea de a pune lucrurile cap la cap. Planurile tale pot eșua astăzi, așa că cel mai bine este să fii atent/ă la cum faci lucrurile. Atenție și la persoanele cu care colaborezi sau lucrezi azi, îți pot influența activitatea.

Zodia Scorpion

O persoană apropiată ție, care face parte din cercul tău de prieteni te poate pune într-o lumină nefavorabilă astăzi, iar asta te va deranja teribil. Ai grijă la cum alegi să reacționezi, spune-i diplomat că modul în care a procedat nu a fost favorabil pentru tine.

Zodia Săgetător

Excelează la capitolul financiar! Astăzi pot primi o sumă frumoasă de bani care îi va ajuta să mai scape de datorii. Nu este o idee rea să pui la punct un plan pentru a nu mai fi pus în astfel de situații pe viitor.

Citeste si: Horoscop 21 septembrie 2022. Zodia care se simte copleșită de emoții

Horoscop 22 septembrie 2022

Horoscop 22 septembrie 2022: Zi cu ghinion pentru aceste zodii

[Sursa foto: PixaBay]

Zodia Capricorn

Renunță să mai faci lucruri care nu îți plac. Este o pierdere de timp, iar rezultatele nu sunt cele pe care ți le dorești, fapt care îți va aduce dezamăgire. Nu încerca să îți depășești limitele în această perioadă, căci s-ar putea să întâmpini surprize mai puțin plăcute.

Zodia Vărsător

Fii mai atent la nevoile familiei tale. Nu este o idee rea să comunici mai mult cu persoanele din familie, le poți cere un sfat și vei vedea că te vor sprijini. Fii mai apropiat/ă de cei dragi.

Zodia Pești

Peștii s-ar putea declara ghinioniști în dragoste. Pot afla informații mai puțin plăcute despre persoana iubită, iar acest lucru îi va dezamăgi. Nu le face plăcere să audă astfel de lucruri și au nevoie de explicații pentru a clarifica situațiile cu persoana de alături.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Horoscop: Zodiile care se vor îndrăgosti în curând


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si