Close sidebar
Close sidebar

Horoscop 4 decembrie 2021. Zi cu noroc pentru unele zodii

Citește horoscopul zilei de mâine, 4 decembrie 2021 și află predicțiile astrale! Vezi horoscopul complet pentru toate cele 12 zodii: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Alina Raducu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Horoscop 4 Decembrie 2021. O zi excelentă de weekend, însă astrele nu exclud că pot apărea probleme, mai ales în plan sentimental pentru câteva zodii. Astrele mai arată că taurii și berbecii pot renunță la ceva important în ultima clipă, iar gemenii pot face un pas major în carieră.

Horoscop 4 decembrie 2021 pentru toate zodiile

Iată horoscopul zilei de 4 decembrie 2021 pentru toate semnele zodiacale.

Berbec

Nativii berbec pot amâna ceva important și s-ar putea să îmntâmpine o situație destul de dificilă. Astreele arată că berbecii încercă să păstreze un echilibru între viața personală și profesională, dar nu-i reușește. Iar în a doua partea zilei s-ar putea să accepte o invitație la un eveniment sau la o întâlnire, pentru a discuta un subiect important și pentru a petrece timpul frumos.

Taur

Taurii nu sunt într-o dispoziție tocmai bună în această zi. S-ar putea să-i aștepte o decizie dificilă, care poate afecta atât partea profesională, cât și cea personală. Iar în a doua partea zilei, Taurii își pot pierde răbdarea din cauza unor oamenii, care nu știu ce înseamnă responsabilitate și educație. S-ar putea să apară și câteva conflicte, care vor scoate multe detalii la iveală.

Gemeni

Nativii gemenii pot face câteva schimbăări, deorece vor să-și îmbunătățească situația financiară și să scăpe de câteva probleme. Stelele arată că sunt extrem de norocoși și au toate șansele să obțină ce își doresc pe plan financiar. Iar în a doua parte a zilei, poate descoperi o informație interesantă care îi poate ajuta să evite câteva responsabilități pe termen lung. Mare atenție la alimentație și nu exagerați cu unele produse!

Rac

Racii au parte de o zi excelentă. În acestă zi, antivii rac po întălni niște oamenii, care îi ajută într-un subiect mai special. Poziția planetelor arată că simțul umorului îl ajută să depășească situații neplăcute și tensionate, care pot apărea din cauza unui lucru care nu a fost făcut la timp și suficient de bine.

Citeste si: Fazele lunii decembrie 2021: Când este Lună Nouă şi Lună Plină?

Leu

Astrele arată că, leii se concentrează asupra unei probleme sentimentale din trecut. Totodată își pot face planuri pentru o nouă călătorie, poate chiar într-o vizită la o persoană important. Iar la final de zi se simt extrem de extenuați și vor amâna unele lucruri pe alte zile, întrucât simte că nu o să facă față.

Fecioară

Fecioarele sunt foarte motivate în această zi. Pot risca totul pentru o persoană. Este foarte greu să-i oprești dacă le apare o idee ingenioasă. Însă, s-ar putea să se confrunte cu o problemă legată de o relație, care este destul de sensibilă și delicată în ultimul timp. Astrele arată că mai pot apărea unele oportunități legate de locul de muncă și Fecioarele foarte bine se descurcă când este legat ceva de finanțe.

Balanță

Balanțele au chef de relaxare în sânul familiei. Totoadată, la final de zi poate face o vizită la o persoană important pentru a obține niște sfaturi sau idei. Astrologii mai adaugă că ziua se încheie destul de interesant datorită unei situații legate de o rudă.

Scorpion

Nativii scorpion se pot confrunta cu câteva pobleme în viața sentimentală sau financiare. Însă în a doua jumătate a zilei, pot primi o veste foarte bună și poate chiar începe să se gândească la o vacanță sau călătorie. De asemenea, astrele sfătuiesc ca Scorpionii să fie atenți la drum, întrucât în această zi este un risc ridicat de accidente.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Luna Nouă decembrie 2021: Cum sunt zodiile afectate de acest fenomen?

Săgetător

Acești nativi stau foarte bine la capitolul sănătate și astfel devin mai imuni când vine vorba de viruși. De asemenea, săgetătorii își rezolvă o problemă legată de viața lor personală și poate chiar primește o veste care îi deschide ochii. Finalul zilei îi aduce liniște și o cină delicioasă.

Capricorn

Capricornii pot fi provocați de anumite persoane în această zi, așa că mare grijă. Din fericire acest nativ este suficient de puternic ca să facă față și celor mai neașteptate situații. Totodată, astrele scot la iveală faptul că sunt ajutați de oamenii de încredere, care știu cum trebuie să procedeze în unele situații, unde doar profesioniștii pot face față. Iar în a doua partea zilei se poate pregătit pentru un eveniment sau o întâlnire importantă.

Vărsător

Pentru vărsători este o zi minunată din punct de vedere financiar, deoarece vărsătorii se folosesc de multe oportunități care îi apar în cale. În prima partea zilei poate obține o sumă considerabilă de bani, pe care o aștepta de ceva timp. Din păcate, la capitolul comunicare apar dificultăți și neînțelegeri, iar unele conflicte nu vor putea fi evitate.  Astrologii mai adaugă că în a doua jumătatea zilei se poate întâmpla ceva ciudat legat de viața lor personală.

Citeste si: Oana Roman clarifică situația pensiei alimentare. Cum a obținut vedeta TV banii de la fostul soț. “Am apelat la un executor judecătoresc”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa după ce s-a aflat de cazul americanului care s-a trezit în timp ce medicii îi scoteau inima- antena3.ro

Citeste si: Horoscop chinezesc 2022. Care sunt cele mai norocoase zodii în Anul Tigrului de Apă?

Pești

Nativii peștii dau dovadă de determinare și pot face față unor probleme la locul de muncă sau la studii. Astrele arată că peștii pot primi o propunere, care la prima vedere pare destul de amuzantă și ciudată. Dar după ce o vor analiza mai bine își vor da seama că nu este chiar așa de rău cum pare la prima vedere. S-ar putea ca propunerea să ascundă multe detalii interesante și este foarte important ca fecioarele să pună întrebări.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI