Close sidebar
Close sidebar

Horoscop dragoste: Cum stai cu viata sentimentala, in luna aprilie, in functie de zodie

In luna aprilie, zodiile vor fi navalite de o avalansa de sentimente, potrivit predictiilor oricarui horoscop pe tema dragoste. Niciun native nu este scutit de acest vartej de stari sufletesti, de la fericire pana la indecizie, teama si furie.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Luna aprilie se dovedeste a fi foarte tumultoasa pentru toate zodiile. Niciun nativ nu va fi scutit de avalansa de sentimente.

Horoscop dragoste: Berbec
De la inceputul lunii iti schimbi perspectiva asupra iubirii. Nu mai actionezi atat de impulsiv, preferi sa analizezi in profunzime sentimentele tale. Acest lucru te va ajuta sa iei decizia cea buna, fie ca te desparti de o veche iubire sau acorzi o sansa uneia noi.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie care a aplicat pentru un job a primit un răspuns ciudat, 48 de ani mai târziu- antena3.ro

Horoscop dragoste: Taur
In prima parte a lunii te framanta unele aspecte ale vietii de cuplu. Cea mai mare preocupare va fi aceea sa-ti dai seama cat de profunde sunt sentimentele partenerului tau. In a doua parte a lunii reusesti sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva mai matura si vei vedea ca ti-ai facut multe griji in mod inutil.

Horoscop dragoste: Gemeni
Luna aprilie iti aduce numai vesti bune in plan amoros! Vei avea parte de momente de intimitate reconfortante, care te vor face sa ai mereu zambetul pe buze.

Relatia cu iubitul va deveni mai erotica si romantica, in egala masura, iar daca esti singura, o noua iubire iti iese in cale.

Citeste horoscopul pentru restul zodiilor AICI!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI