Relațiile au nevoie de mai multă intimitate, dar mai ales de încredere. Profită de această oportunitate pentru a fi deschis și a-ți împărtăți secretele cu partenerul de cuplu. Această încredere vă va apropia și mai mult. Dacă vei ține totul pentru tine, ai putea începe să te simți din ce în ce mai retras și mai singur. Toată lumea are nevoie de o persoană în care să aibă maximă încredere, pentru a-și spune pasul fară ocolișuri.

Azi e ziua aceea în care trebuie să fii deschis.

Horoscop 2019, vineri- 25 octombrie, o zi „super-sexy". Venus și Pluto îți intră pe sub piele

Horoscop BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Horoscop 2019, vineri - 25 octombrie, o zi „super-sexy". Venus și Pluto îți intră pe sub piele

Dacă vrei să participi la o clasă de yoga este o decizie bună. Dacă încerci să mănânci alimentație ayurvedice este deasemenea bine. Orice faci pentru echilibru minte-corp-suflet este bine. Te poți aștepta să ți se întâmple multe lucruri noi și plăcute azi. Nu fii îngrijorat cu banii, există premize favorabile în viitorul apropiat să vină spre tine o sumă de bani.

Horoscopul TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Horoscop 2019, vineri - 25 octombrie, o zi „super-sexy". Venus și Pluto îți intră pe sub piele

Citeste si: Momente emoționante la mormântul lui Ilie Balaci, la un an de la moartea fostului mare fobalist FOTO

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Aparent, ziua de azi ar putea evolua într-una dificilă. Dar maturitatea și experiența ta de a te descurca în situații adverse va veni în ajutorul tău. Vei fi în stare, pe masură ce ziua avansează, să lămurești orice problemă ce apare și să termini ziua într-o notă optimistă. Dacă ești implicat într-o afacere, ziua va fi bună și chiar profitabilă.

Horoscop GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Horoscop 2019, vineri - 25 octombrie, o zi „super-sexy". Venus și Pluto îți intră pe sub piele

Citeste si: Nostradamus. Profeția cutremurătoare pentru 2020. Ce ne așteaptă

Te așteaptă o zi fructuoasă și plină cu oportunități. Vei fi în stare să îți rezolvi toate treburile ușor și plăcut. Oricum, va fi nevoie să investești un efort suplimentar ca să îi satisfaci pe alții. Vei putea fi implicat în tot felul de discuții cu membrii familiei și vecinii. Atitudinea ta e cea care va face diferența ce fel de discuții vor fi.

Horoscop RAC (22 iunie – 23 iulie)

Horoscop 2019, vineri - 25 octombrie, o zi „super-sexy". Venus și Pluto îți intră pe sub piele

Citeste si: Azi este Ziua Armatei: Trafic restricționat în anumite zone ale Capitalei

Cu alinierea astrală de astăzi pentru tine, poți avea o zi tocmai bună pentru o tură de shopping. Fii pregătit să vii înapoi acasă încărcat cu bunătăți pe care ești dispus să cheltui considerabil. Pe planul muncii, este o cu totul altă poveste, pentru că aici ești matur și echilibrat. Așteaptă cu bucurie seara, o vei petrece în companie de suflet.

sursa: sfatulparintilor.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si