„La data de 22.02.2024, în jurul orei 12:00, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara, în colaborare cu polițiștii Direcției Operațiuni Speciale, au depistat în Craiova un bărbat, în vârstă de 48 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de tălhărie calificată, ce a avut loc în data de 20.02.2024, la magazinul de bijuterii de pe strada Coriolan Brediceanu din Timișoara.

Bărbatul va fi adus la audieri la sediul Poliției municipiului Timișoara.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara, urmând a fi dispuse măsuri legale în baza probatoriului administrat.”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Jaf mascat în Timiș! Doi tineri au fost reținuți, după ce au pătruns într-o farmacie, acoperiți cu cagule. Ce au furat tinerii care au dat spargerea

Bărbatul, filmat când a dat spargerea

Bărbatul le-a luat şi a încercat să fugă. Proprietarul bijuteriei a încercat să îl oprească, dar hoţul i-a dat cu spray paralizant în faţă și s-a făcut nevăzut.

Proprietarul a spus că a pus la dispoziția oamenilor legii imagini de pe camerele de supraveghere pentru prinderea soțului.

De asemenea, magazinul a publicat pe pagina de Facebook o fotografie cu bărbatul, iar în descrierea acesteia este anunţată o recompensă pentru orice informație menită să ajute la prinderea hoţului.

Un incident șocant a avut loc la un magazin de bijuterii din Timișoara, de pe strada Coriolan Bredicianu.

Un bărbat a intrat în bijutierie și a furat două lanțuri de aur.

Citește și: VIDEO- Individ din Constanța, surprins la furat din locuințe pe camerele de supraveghere. S-a ales cu o pradă uriașă în ultimele săptămâni

"La data de 20.02.2024, în jurul orei 13:00, polițiștii Secției 1 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a pătruns într-un magazin de bijuterii de pe strada Coriolan Bredicianu din Timișoara și a sustras 2 lanțuri de aur, iar la ieșirea din magazin când proprietarul a plecat în urmărirea acestuia, ar fi pulverizat în direcția proprietarului cu spray iritant lacrimongen.”, au transmis autoritățile la acea dată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si