Close sidebar
Close sidebar

Imagini în exclusivitate cu iubitul Roxanei de la „Puterea Dragostei”. Detaliul care i-a dat de gol

Roxana de la „Puterea Dragostei” își ține iubitul ascuns de ochii lumii pentru că nu vrea să fie țina subiectelor mondene, după spusele ei. Acum cei doi îndrăgostiți au fost la munte, iar un detaliu i-a dat de gol.

Georgiana Balaban,

El este iubitul Roxanei Buzoiu. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

El este iubitul Roxanei Buzoiu de la „Puterea Dragostei”. Bruneta se iubește cu un tânăr misterios, de mai bine de câteva luni. Tânăra se ferește și tot timpul chipul iubitului său a fost ascuns de ochii curioșilor. Acum, Roxana Buzoiu și Duțu se află la Poiana Brașov alături de Alex Zănoagă, Simina și micuțul Dominic.

Citeste si: Bogdan Mocanu și Roxana Buzoiu, din nou împreună. Au dat vestea cea mare după sărbători: „Încă suntem doi...”

Alex Zănoagă și iubitul Roxanei, Iacob. [Sursa foto: Instagram]

Deși, Roxana a evitat să-și eticheteze iubitul în poze, ba chiar l-a exclus în pozele de grup, un detaliu i-a dat de gol.

Duțu Iacob este, un tânăr din Capitală, pasionat de mașini de lux și de sală. Iubitul Roxanei, în vârstă de 25 de ani, s-a distrat pe cinste alături de grupul de prieteni al iubitei sale.

Citeste si: Roxana Buzoiu îngenuncheată de durere după despărțirea de Alex Turcu de la „Puterea Dragostei”: „Sufăr și acum, chiar dacă sunt într-o relație!”

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Iubitul Roxanei de la Puterea Dragostei. [Sursa foto: Instagram]

Roxana Buzoiu iubește din nou

Roxana de la „Puterea Dragostei” iubește un bărbat de mai bine de trei luni. Chiar dacă a încercat să-l țină departe de ochii presei, bruneta nu a reușit.

Buzoiu a zis că în trecut punea accent foarte mult pe aspectul fizic, însă acum s-a maturizat și iubește din nou. Bruneta trăiește o frumoasă poveste alături de un om de afaceri: „Are bani, are de toate, are tot ce trebuie. Este un om foarte sensibil, foarte iubitor, foarte ok. Are 1.85 metri, ochii albaștrii și brunet și are buzele mari!”, a adăugat bruneta.

Citeste si: Roxana Buzoiu și-a găsit fericirea în brațele unui nou bărbat: „Îmi place tare mult de el”

Roxana Buzoiu și noul său iubit. [Sursa foto: Instagram]

Bruneta și-a lăudat iubitul și a zis că este foarte tandru, foarte romantic și îi oferă multă afecțiune. Tânăra a afirmat că și-a înșelat toți iubiții, chiar și pe Andy Adetu, dar și pe Bogdan Mocanu cu Andy. Roxana a declarat că Alex Turcu este singurul bărbat pe care nu l-a înșelat.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Roxana a afirmat, în urmă cu doar câteva zile, că-și va ține iubitul departe de camerele de luat vederi. Escapada la munte i-a dat, însă, de gol. Bruneta și-a luat iubitul și cei mai buni prieteni și s-au relaxat departe de Capitală.

Roxana de la „Puterea Dragostei” și Iacob formează un cuplu de mai bine de trei luni.

Citeste si: Roxana Buzoiu suferă după Alex Turcu de la "Puterea Dragostei", dar iubește din nou!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI