Close sidebar
Close sidebar

Iași: un caz de coronavirus a fost confirmat într-o școală. Elevii vor învăța de acasă pentru examenele naționale

Un caz de coronavirus a fost confirmat la o școală din Iași, chiar înainte de revenirea elevilor din clasele terminale la pregătirea pentru examenele naționale.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit stiri.tvr.ro, persoana infectată este un angajat al școlii gimnaziale ”Titu Maiorescu” din Iași. Bărbatul nu a intrat în contact cu elevii.

Citeste si: Ministrul Muncii a anunțat ce se întâmplă cu creșterea punctului de pensie

Cu toate astea, cadrele didactice și mai mulți angajați au fost testați, după ce s-a aflat că soția administratorului, care lucrează într-un spital din Iași, s-a îmbolnăvit de COVID-19.

Elevii de clasa a VIII-a și a XII-a urmau să revină în bănci pentru meditații, însă conducerea a decis ca școala să fie închisă, în timp ce elevii se vor pregăti în continuare de acasă pentru examenele finale. 

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat și-a ucis iubita cu mai multe lovituri de cuțit, din cauza geloziei

Citeste si: Prima veste bună despre coronavirus! Un specialist reputat din Italia: ”Virusul din punct de vedere clinic nu mai există”

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI