In articol:
Icre de fasole. Ingrediente:
500 g fasole albă din conservă
zeama de la 1 lămâie
Citeste si: Supă de găluște. De ce se întăresc găluștele de griș? Greșeala pe care trebuie să o eviți!
80-100 ml ulei
sare, piper
1 ceapă albă
Citeste si: Sarmale de post: Rețeta care te va face să uiți de carne
Icre de fasole. Mod de preparare:
Icre de fasole. Scurgi fasolea într-o sită şi păstrezi puţin din zeama din conservă. Pui fasolea într-un blender fasolea, cu uleiul şi zeama de lămâie şi mixezi pâă obţii un piure cremos.
Citeste si: Saramura de pește. Rețeta perfectă pentru zilele în care este dezlegare la pește
Icre de fasole. Transferi într-un castron, adaugi ceapa tocată mărunt şi condimentezi cu sare şi piper, după gust. Decorezi după imaginaţie, scrie bzi.ro.