Close sidebar
Close sidebar

Ies la iveală noi detalii în cazul poliţistului din Piteşti, care şi-a omorât copilul de 3 ani! Bărbatul ar fi lăsat mai multe bilete de adio

Marius Franţescu şi-a ucis fiul sufocându-l, apoi s-a împuşcat cu arma pe care o luase de la muncă cu scopul de a merge într-o misiune.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alarma a fost dată de soţia cu care se afla în dovirţ poliţistul. Lângă cadavre, anchetatorii au găsit mai mai multe bilete de adio lăsate de poliţist, scrie observator.tv.

"Au fost trase două focuri de armă. Cu arma din dotare pe care a ridicat-o cu scopul de a participa la o misiune. Loviturile sunt în zona capului. Fatale. În ceea ce priveşte copilul, a folosit o pernă", a continuat procurorul Ştefan.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Anchetatorii nu au dezvăluit prea multe din cele scrise în biletele de adio. "Şi-a justificat oarecum gestul de a se sinucide şi de a ucide copilul", a spus procurorul criminalist Marius Ştefan.

Marius Frânţescu avea 29 de ani şi era inspector la BCCO Argeş. Apropiaţii lui au declarat că a ameninţat cu un asemena gest, dar nimeni nu se aştepta la aşa ceva. Acesta ar fi luat foc atunci când soţia i-a cerut divorţul. 

Sursă: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI