Close sidebar
Close sidebar

Ileana de la "Puterea Dragostei", în camera roșie cu noul concurent, Mihai. "Nu pot să mă uit la tine"

Ileana de la "Puterea Dragostei", sau Ile cum îi spune toată lumea, a fost chemată în camera roșie cu noul concurent, Mihai. Vezi mai jos ce au discutat cei doi.

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ile a început bine dimineața zilei de ieri în casa de la "Puterea Dragostei": a deschis camera fetelor pentru băieții care vor să le salute pe fete. "Asta e cea mai frumoasă dimineață de până acum", a spus concurenta, fericită că atmosfera s-a animat. După un timp, Ile a avut parte de o surpriză: Mihai a chemat-o tocmai pe ea în "camera roșie".

Citeste si: Cine este Diana Jurcan de la „Puterea Dragostei”?! Imagini inedite

Ile: Nu pot să mă uit la tine fără să-mi dea lacrimile

"Am vrut să te cunosc. Nu am apucat până acum", i-a spus Mihai lui Ile după ce s-au sărutat pe obraz. 

"Nu pot să mă uit la tine pe ecran, îmi dau lacrimile. Ți-am zis că semeni cu un prieten de-al meu. Nu știu dacă ai văzut emisiunea până acum. Eu am crescut la un centru de copii când eram mică. Și am crescut cu băiatul ăsta care era cu două zile mai mare decât mine și a murit.

Le-am arătat și fetelor o poză cu el. Sunteți identici. Și la cum zâmbești. El era fratele meu", i-a mărturisit Ile lui Mihai.

Citeste si: Nicolas de la "Puterea Dragostei" s-a răzbunat pe Radu. I-a turnat o cană de apă în cap- VIDEO

Ileana, mărturisiri emoționante pentru Mihai

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ile a povestit că nu a apucat să-l revadă pe prietenul ei din casa de copii pentru că a avut un accident de mașină chiar a doua zi după ce i-a dat un mesaj să se întâlnească.

"Acum când văd că vorbești ca el, pentru mine este ceva...", s-a destăinuit Ile în fața lui Mihai. "Le-am spus și surorilor mele: Fetelor, nu-mi vine să cred, a venit chiar el în casă".

Rămâne de văzut dacă se va naște o idilă între cei doi.

Cine este, de fapt, Ile de la Puterea Dragostei, sezonul 4

Ileana de la Puterea Dragostei a fost dusă la un centru de plasament de la vârsta de 7 ani și a reușit să își ajute singură surorile mai mici, luându-le de la centru și ducându-le în Anglia.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Ileana Bocretaș are 24 de ani,  este din Cluj-Napoca, dar locuiește în Anglia și lucrează ca și coafeză. Tatăl ei biologic a decedat când ea avea 15 ani, iar relațiile cu mama ei nu au fost niciodată prea bune.

În Anglia,  Ileana locuiește alături de surorile ei, pe care le-a luat de la centrul de plasament pentru a le oferi o viață mai bună.

Povestea tristă a Ilenei de la "Puterea Dragostei", sezonul 4

La începutul sezonului 4 de la Puterea Dragostei, Ileana și-a prezentat povestea dramatică, cu ochii în lacrimi:

„Copilăria mea a fost foarte grea. Nu am avut cei mai buni părinți, cea mai bună mamă. Nu am ce să reproșez acelui centru de copii, pentru că am fost educată, am fost mâncată, am devenit persoana care sunt astăzi. Mă gândesc că mama mea nu știe altă viață, mama ei a fost la fel. Eu acum văd totul cu alți ochi. Eu fiind cea mai mare am dus și cele mai mari greutăți. Eu mi-am luat surorile din centru și le-am dus în Anglia. Am dus tot timpul cel mai mare greu și am încercat să le fac pe ele să se simtă mai bine și să nu ducă greutatea. Am vrut să le fac lor o viață mai bună. Surorile mele sunt tot', a povestit Ileana, la intrarea în casa Puterea Dragostei, sezonul 4.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI