Ilie Nastase a povestit, pentru Click!, ca in urma cu ceva timp a inceput sa se simta rau si s-a dus la medic sa isi faca analizele. Atunci a aflat ca are probleme la ficat.

Fiind foarte atent la sanatatea lui, Ilie a decis sa ceara si parerea specialistilor din Germania. Acestia i-au confirmat diagnosticul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Nu ma simteam bine si am fost sa fac investigatii la o clinica de la noi. Medicii au descoperit ca am probleme cu ficatul. E cam gras. In timpul antrenamentelor de tenis, mancam glucoza ca sa recuperez energie, iar acum se resimte. Am zis sa merg si in strainatate sa investighez problema. Am ales Germania, unde se afla un spital jumatate de stat, jumatate privat. Din pacate, specialistii de acolo mi-au confirmat ce-mi spusesera cei de aici si anume ca am probleme la ficat", a declarat Ilie Nastase pentru Click!.

Fostul tenismen a marturisit ca deja a trecut la regim, iar rezultatele nu au intarziat sa apara:" Nu mai mananc de vreo doua  luni carne, nu am voie bauturi alcoolice, grasimi si paine.

Mananc doar peste, legume, mai fac sport. Am slabit 4 kilograme. Am vreo 85, insa trebuie sa ajung la 80 kg, asa mi s-a recomandat", a mai spus acesta.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si