Fostul mare jucator de tenis a avut o remarca rasista la adresa Serenei Williams, jucatoare de tenis care a declarat de curand ca este insarcinata. Nastase a spus ca conferinta de presa organizata inaintea meciului de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie ca asteapta sa vada ce culoare va avea copilul Serenei.

"Sa vedem ce culoare va avea. Oare ciocolata cu lapte?", au fost remarcile lui Nastase.,

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Si asta nu e tot, cei de la ITF ancheteaza si un comportament sexist al lui Nastase. Acesta s-ar fi "dat" la Anne Keothavong, capitanul nejucator al Marii Britanii. Nastase ar fi intrebat-o pe aceasta "la ce camera sta" si i-a transmis ca "intre ei exista o atractie", lucru care a iritat-o vizibil pe antrenoarea de 33 de ani care este si insarcinata in 18 saptamani.

ITF a emis un comunicat de presa si a anuntat ca va ancheta cazul. "ITF nu tolereaza limbajul discriminatoriu. Am aflat de presupusele declaratii ale capitanului Romaniei, Ilie Nastase, si am inceput o ancheta pentru a vedea cu exactitate faptele, inainte de a lua masurile necesare", a anuntat ITF.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si