Îi mulţumim Ilincai Obădescu pentru profesionalismul dovedit de-a lungul timpului şi apreciem implicarea sa în activitatea echipei Ştirilor Kanal D. De asemenea, îi dorim mult succes în tot ceea ce îşi propune să realizeze în viitor.

“Din data de 10 noiembrie începe un nou <sezon> din viaţa mea. Au fost 10 ani minunaţi şi sunt recunoscătoare colegilor mei pentru suşţinere şi pentru modul în care am evoluat în tot acest timp.

Îmi amintesc cu drag de prima zi în care am pășit în redacția știrilor, de multitudinea de materiale pe care le-am realizat în calitate de reporter, de cele 490 de ediții ale emisiunii <Ce faci în Weekend?> şi de cei peste 3 ani de colaborare cu doctorul Cristian Andrei pentru rubrica <La psiholog>. Imi va lipsi agitația din redacția de știri, însă știu că decizia de a începe un nou capitol este cea mai bună alegere pentru viaţa mea”, spune Ilinca Obădescu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Ilinca Obădescu, dezvaluiri despre planurile de nuntă, în matinalul de la Kanal D2, “Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat”

Ilinca Obădescu a intrat în echipa Kanal D în 2013, în calitate de reporter, este prezentatoare a Ştirilor Kanal D de la ora 12:00, de luni până joi, precum şi realizatoarea şi prezentatoarea rubricii „Ce faci în weekend?”, din cadrul jurnalului principal informativ al Kanal D, şi a rubricii săptămânale „La psiholog”, difuzată în cadrul Ştirilor Kanal D de la 12:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si