Close sidebar
Close sidebar

Imagini dureroase! Suntem în 2018, dar trăim ca în Evul Mediu. Doi copilaşi de 1 an şi jumătate, gemeni, au ajuns să doarmă în staţia de autobuz

Doi copii de 1 an şi jumătate, gemeni, au fost filmaţi cum dorm sub cerul liber, într-o staţie de autobuz.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Imagini dramatice surprinse, zilele trecute, pe o stradă din Ploieşti. Micuţii împreună cu părinţii lor stau pe străzi pentru că nu au o locuinţă.

Noaptea trecută, în jurul orei 23.00, poliţiştii locali din Ploieşti au sesizat DGASPC Prahova cu privire la faptul că o familie, împreună cu cei doi copii gemeni de 1 an şi jumatate, stau în frig, iar micuţii dorm în cărucioare, înveliţi doar cu o păturică.

Părinţii gemenilor au povestit că veniseră în oraş să preia o rudă aflată în spital şi că nu mai aveau bani de transport. Ar fi vrut să ajungă în localitatea Ceptura, la alte rude.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

După miezul nopţii, micuţii, împreună cu mama lor, au fost preluaţi de către reprezentanţii de la Protecţia Copilului şi au fost duşi într-un centru maternal în regim de urgenţă.

Acum, tot instituţia va face verificări, pentru a stabili unde vor ajunge gemenii. Micuţii ar putea să fie daţi în grija rudelor, sau să rămână într-un centru specializat. 

Sursă: observator.tv

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI