Close sidebar
Close sidebar

Imagini halucinante cu un sofer care goneste pe contrasens, surprinse pe Autostrada Transilvania

Tupeu fantastic sau nebunie de moment? Imagini halucinante cu un sofer care goneste pe contrasens au fost surprinse pe Autostrada Transilvania. Acum inconstientul este cautat de oamenii legii pentru a-i fi luat permisul si a fi amendat corespunzator faptei sale.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ce-o fi in mintea acestui sofer teribilist, care conduce pe autostrada... pe sens invers?

Individul cu tupeu goneste pe autostrada A3, care leaga Clujul de Turda. Nu par sa-i fi ajuns cele doua benzi de pe sensul lui de mers, asa ca a intrat, cumva, pe contrasens.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Amator de senzatii tari, omul circula cu viteza si nici ca-i pasa de soferii care-i vin din fata. Ar fi putut provoca o tragedie in lant, dar, din fericire pentru el, celelalte masini il vad din timp si il evita.

Imaginile au fost filmate in urma cu doua zile de un sofer care circula regulamentar pe autostrada. Filmul halucinant a ajuns pe internet, unde a starnit un val de revolta. Politia autostrazi il cauta acum pe soferul viteaz. Daca va fi prins, el risca o sanctiune de 870 de lei, dar si retinerea permisului de conducere pentru 60 de zile.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI