Close sidebar
Close sidebar

Imagini incredibile surprinse in Bucuresti - Un taximetrist si-a luat la bataie clientii in mijlocul strazii

Un clip urcat pe canalul YouTube arata cat de periculos poate fi uneori sa circuli cu taxiul prin Bucuresti. Dupa cum arata datarea inregistrarii, imaginile au fost surprinsein Capitala, in data de 30 aprilie 2017 in jurul orei 23:00.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul a avut loc in apropiere de intersectia de la Razoare, acolo unde un taximetrist si-a luat pur si simplu la bataie clientii. Cel care a realizat inregistrarea a dat si cateva detalii legate de scandal. El a stat de vorba cu o tanara, clienta a taxiului.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Ea a povestit ca prietenul ei ar fi fost sub influenta bauturilor alcoolice si, atunci cand a vazut ca taximetristul ii duce acasa pe o ruta ocolitoare, s-a enervat si l-a numit pe acesta "bulangiu".

Soferul a oprit masina, s-a dat jos si a inceput efectiv sa ii loveasca pe cei doi. Totul s-a terminat la interventia tanarului care a filmat intreaga scena.

Imaginile de mai jos vorbesc de la sine despre modul cum au degenerat lucrurile. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI