Close sidebar
Close sidebar

Imagini infioratoare din "casa groazei", acolo unde trei copii au fost gasiti mai mult morti decat vii

Politia a facut publice imaginile din "casa groazei", acolo unde trei frati minori au fost gasiti mai mult morti decat vii. Politia a primit un apel anonim, iar cand au ajuns la fata locului, oamenii legii s-au ingrozit.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Copiii, care locuiau impreuna cu mama lor, traiau in conditii greu de decris. Nu era loc din casa care sa nu fie impregnat cu urina si materii fecale, iar mirosul era insuportabil. Interiorul casei semana cu o groapa de gunoi si nu cu un loc in care traiesc oameni.

Gandaci, sobolani si gunoaie menajere ii inconjurau pe cei trei copii, iar peretii camerelor in care dormeau erau manjiti cu materii fecale.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Cand a fost intrebata de politisiti cum poate sa isi tina copiii in aceste conditii, femeia a inceput sa tipe si sa le spuna acestora ca nu exista casa fara gandaci si fara mizerie.

Femeia a fost arestata, iar copiii au ajuns acum in grija serviciilor sociale, relateaza Daily Mail.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI