Unul filmeaza, altul se aseaza in scaunul cu rotile si cel de-al treilea il impinge. Totul se intampla in curtea spitalului din orasul Turnu Magurele, conform informatiilor pe care chiar protagonistii le-au postat pe un site de socializare.

"Da-i ma, mai tare! Usor ca-i praf!"

Toti 3 se amuza copios. Scaunul destinat persoanelor cu dezabilitati locomotorii pare a fi mancat de timp si nu este de mirare.

Stocul aparaturii spitalicesti rar este suplimentat. Nici aceste aspect nu conteaza pentru tinerii care rad cu gura pana urechi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Tanarul din carucior isi leaga centura de siguranta, in timp ce prietenul sau il impinge de la spate. Scaunul se izbeste de un perete.

O distractie care ii va costa scump pe cei care au cu adevarat nevoie de acel carucior cu rotile.
Grav nu este doar faptul ca tinerii nu constientizeaza urmarile, ci si faptul ca nimeni nu ii vede. Nici un cadru medical sau vreun paznic pare ca nu este in zona.

La fel de usor, in locul acestor tineri puteau si niste hoti. Urmarile? Un carucior cu rotile in minus, o persoana cu dizabilitati in plus pe lista celor suferinzi… Cine este raspunzator?

Din nefericire nu este un caz izolat. Intr-un spital din Lugoj, in urma cu o saptamana, alti tineri foloseau drept amuzament scaunele cu rotile…

Conducerea spitalului municipal din orasul Turnu Magurele sustine ca incidentul s-a intamplat in fata camerei de garda.

Tinerii ar fi insotit un minor care in acel moment era consultat de cadrele medicale.
I-au identificat pe cei din imagini si au sesizat Politia. In ceea ce priveste paza, reprezentantii spitalului sustin ca angajatii care asigura securitatea sunt pozitionati in puncte fixe si nu pot monotoriza toata curtea spitalului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si