UPDATE 19.00: Barbatul filmat in timp ce isi asmutea cainele sa ucida o pisica are o explicatie halucinanta pentru gestul sau. Individul nici macar nu se ascunde. Culmea! Nu a fost identificat de oamenii legii, dar nu are o problema sa vorbeasca la camera.

Omul recunoaste totul.si are o explicatie halucinanta pentru gestul sau dement: "Cainele mananca pisici si pisica mananca soareci, corect sau nu?"

Adevar graieste, ca doar el a fost cel care l-a asmutit pe caine. Poate va intrebati de ce e camuflat si are ochii vineti. Ei bine, dupa ce imaginile socante au aparut pe internet, au starnit un val de furie: „A venit pe la vreo ora 4, tipa in casa si este batut de cine stie cine. A facut doua facultati la puscarie si acuma il vedem, de cand a iesit, cu cainele asta"

Scandalizati sunt si reprezentantii ONG-urilor. N-ar fi prima oara cand individul ar umbla prin oras cu cainele in lesa ca sa vaneze pisici, dar acum, ca exista imagini, au formulat mai multe sesizari la politie: "Din pacate, daca pana acum nu am avut imagini de genul asta, am ramas la faza de auzit si vorbit, ori acum daca exista dovada vie... trebuie sa se puna in miscare"

Se pare ca barbatul nu e usa de biserica.

In trecut, a stat dupa gratii pentru fapte cu violenta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 

UPDATE: Politistii locali din Galati fac verificari pentru identificarea unui barbat care a fost filmat, sambata seara, in timp ce isi asmutea cainele sa atace o pisica la intrarea intr-un magazin din oras.

Intreaga scena a fost filmata de camerele de supraveghere ale magazinului, iar imaginile au fost postate pe internet.

Purtatorul de cuvant al Politiei Locale Galati, Aurelia Bogatu Matei, a declarat, duminica seara, ca politistii locali s-au autosesizat dupa ce pe internet au aparut imagini cu un barbat care isi asmutea cainele, un Pitbull, asupra unei pisici aflate in fata unui magazin.

"Politia s-a autosesizat si face verificari, incidentul s-a produs pe raza Sectiei 2 Politie, in fata unui magazin de pe strada Regiment 11 Siret. Vom lua legatura cu cei de la magazinele din zona, cu cei de la asociatiile de locatari pentru depistarea barbatului care apare in imaginile filmate de camerele de supraveghere ale magazinului si-l vom preda Politiei", a declarat Aurelia Bogatu Matei, potrivit News.ro.

Incidentul s-a petrecut in cartierul galatean Tiglina 1. Individul isi tine cainele in lesa, insa, se pare ca animalul nu are o botnita.

Mai multe persoane au distribuit inregistrarea pe Facebook in incercarea de a-l gasi pe cel care face acest lucru.

Oamenii spun ca barbatul nu este la prima actiune de acest fel, ba dimpotriva, el si-ar fi facut un obicei din a ataca catelusi mici si pisici pentru a-si amuza cei 2 pitbuli, sustin oamenii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si