Carmen Dan spune că "personajul" nu mai poate face parte din echipa SMURD, după care trece la jignirea respectivului: "Valoarea sa, ca om, nu depășește prețul unui baton de parizer!"

Citeste si: Liderul PNL Bucureşti Cristian Buşoi demisionează

Citeste si: Bacalaureat 2019. Ce obiecte sunt interzise în sala de examen

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Citeste si: Mihai Sturza, fost primar al Oradei, a murit

"Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spațiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenție de urgență batjocorește un pacient care avea nevoie de ajutor. Acțiunea unui singur om poate arunca stigmatul asupra unei întregi instituții și asupra a zeci, sute sau mii de oameni care își fac datoria în cel mai onorabil și profesionist mod cu putință!
Știu că Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a demarat verificări în acest caz și cer IGSU și DSU să ia măsuri urgente!

Citeste si: Nuntă încheiată cu o tragedie. Un bărbat ucis sub ochii copilului

Acest personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numită SMURD. Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depășește prețul unui baton de parizer!", a scris Carmen Dan pe Facebook.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si