Protagonistii scenelor deochiate din fata statuii lui Mihai Viteazul sunt un tanar de 30 de ani si o tanara de 28 de ani, ambii din Oradea. Filmarea a fost publicata pe internet si preluata apoi de site-ul bihorean Bihon.ro.

In imaginile respective, se vede cum tanara sta in genunchi, spre amuzamentul celor care au asistat la scena. Barbatul, vizibil sub influenta bauturilor alcoolice, incearca sa o convinga pe tanara sa continue, insa aceasta ii spune sa se imbrace, pentru a nu fi vazuti de cineva care sa cheme Politia, potrivit adevarul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Imaginile au aparut initial pe Facebook, au fost sterse, insa acest lucru nu a oprit autosesizarea Politiei. "Politistii de la Biroul de Combatere a Infractiunilor contra persoanei din cadrul Politiei Municipiului Oradea efectueaza cercetari pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a comis fapta. in cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de actiunii de ultraj contra bunelor moravuri", a anuntat comisarul Alina Dinu, purtatorul de cuvant al IPJ Bihor. Potrivit Codului Penal, cei doi tineri risca inchisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amenda.


 

Vezi imaginile AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si