Cele 4 camere de supraveghere montate in casa de amanet au surprins fiecare dintre cele 30 de secunde cat le-a luat suspectilor sa dea lovitura. Este exact 2 si jumatate dupa-amiaza cand cei doi navalesc peste angajat.

Cu o masca pe fata si gluga trasa pe cap, unul dintre suspecti scoate un pistol, il incarca si il atinteste spre capul angajatului.

Cu cealalta mana inchide usa, pentru a acoperi zgomotul.

Angajatul casei de amanet incearca sa se impotriveasca in momentul in care al doilea talhar deschide o vitrina cu bijuterii. Este lovit cu patul pistolului si se refugiaza langa un seif. In tot acest timp individul cu geanta incepe sa goleasca rafturile.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Hotii distrug tot ce prind in cale, in graba lor de a inhata cat mai multa prada. Rup usile si rafturile vitrinelor, iau lanturi, bratari si inele din aur. Cel cu pistolul nu pare satisfacut de cat a furat partenerul sau, asa ca, inainte de a se face nevazuti, se apleaca peste tejghea, insfaca o mana plina de bijuterii si le indeasa in buzunarul gecii.

Lovitura de la casa de amanet a fost a doua in doar 24 de ore.

Cu o noapte inainte, cei doi suspecti sparsesera si un magazin de pistoale de tip airsoft. De altfel, una dintre arme a fost folosita la jaful de sambata.

Iar asta se pare ca a fost una dintre marile lor greseli. O alta a fost ca unul dintre suspecti si-a ascuns doar gura si nasul, restul fetei fiind perfect surprins de camerele de supraveghere.

Asa ca politistii le-au dat de urma dupa nici macar o zi, in judetul Calarasi.

Andreea Gherman, reprezentant casa de amanet: "Dorim sa multumim Politiei Capitalei pentru modul eficient in care a rezolvat problema intr-un timp foarte rapid. Au prins infractorii, au recuperat paguba, totul s-a asezat la locul lui."

Atat pistoalele cat si toata prada din aur au fost gasite de catre anchetatori si returnate casei de amanet. Chiar si asa, proprietarii tot s-au ales  cu o paguba.

Andreea Gherman, reprezentant casa de amanet: "In momentul in care, efectiv, ei se luptau, in momentul in care au sustras tavile au cazut de pe tavi. Luptandu-se au calcat pe bijuterii si s-au stricat foarte multe dintre ele."

Din fericire, angajatul nu are nicio rana, iar cei doi infractori, un cetatean italian si un altul cu dubla cetatenie, romano-italiana, vor fi judecati pentru talharie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si