Close sidebar
Close sidebar

Imagini socante in centrul Iasiului. Un individ s-a dezbracat si si-a spalat hainele intr-o fantana. Apoi s-a asezat sa se odihneasca, dezbracat

Imagini socante intr-un parc din centrul Iasiului. Un individ isi spala hainele intr-o fantana arteziana si se plimba dezbracat in toata splendoarea. Ba, obosit dupa atata munca, se aseaza la umbra sa traga un pui de somn, pana i se usuca pantalonii.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

De idei despre cum sa se racoreasca atunci cand vremea e caniculara ...nu a dus lipsa barbatul din imagini. In mijlocul amiezii, intr-un parc din centrul Iasiului inconjurat de cultura si istorie, acest om al strazii  umbla fara pantaloni  in jurul unei fantani arteziene.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Ce-a fost in mintea acestui individ oare, sa se dezbrace in parcul pe unde isi plimba parintii copiii?  Dupa cum se vede si in imagini, omul a luat fantana arteziana drept masina de spalat. Si-a pus la inmuiat pantalonii iar apoi i-a lasat la soare, sa se usuce.

Totul, sub privirile impietrite ale celor din jur.


Barbatul a recunoscut ca este un om al strazii si ca, pe timp de vara, parcul din centrul Iasului este singura lui casa. Daca politia locala il va prinde, insa, il va amenda si il va alunga de aici.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI