Close sidebar
Close sidebar

Imagini socante la Craiova! Trei eleve au fost luate pe capota de un taxi chiar pe trecerea de pietoni

Imagini socante la Craiova! Trei eleve au fost luate pe capota de un taxi chiar pe trecerea de pietoni. Fetele se indreptau spre scoala unde urmau sa sustina in aceasta dimineata simularea pentru bacalaureat. Incredibil este ca taximetristul a incercat sa le ofere bani, pentru a nu chema la fata locului politia.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Scenele socante s-au derulat in aceasta dimineata in fata Liceului Economic din Craiova. Cele trei eleve se indreptau spre scoala, unde ar fi urmat sa sustina simularea pentru Examenul de Bacalaureat. Numai ca...priviti ce se intampla.

Cele trei fete pasesc pe trecerea de pietoni, merg linistite, cand apare un taxi care, in loc sa opreasca, intra in copile. Una singura scapa neatinsa. Ea a vazut masina la timp si a facut  2 pasi in spate.  Cele doua care au fost lovite cad langa masina ca popicele.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și „prea ascuțite”- antena3.ro

Din fericire, fetele se ridica si nu dau semne ca ar fi fost ranite. Soferul coboara din masina si pare ca discuta cu ele. La scurt timp, cele doua fete urca in masina si pleaca impreuna cu soferul.

"A zis sa ne urca in masina repede, sa mergem la spital. Pe drum a zis sa nu afle politia, sa ne dea bani, ca sa nu sunam la politie.

Ne-a oferit in jur de un milion. a zis - va dau un milion, va dau si mai mult, numai sa nu afle politia, ca are copii acasa, ca ii ia permisul”, a declarat una dintre tinerele lovite.

Una dintre ele si-a sunat tatal, iar omul a anuntat politia.

Taximetristul, in varsta de 39 de ani, a ramas fara permis de conducere pana la finalizarea cercetarilor.

El este acuzat de vatamare corporala din culpa si neacordare de prioritate. Politistii urmeaza sa stabileasca si daca a incercat sa ofere bani elevelor pentru a ascunde fapta.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI