Centrul comercial pare inchis? Nicio problema. Mai multi clienti au programat o vizita surpriza. Usile securizate nu sunt o problema pentru ei.

Priviti-i cu atentie cum actioneaza. 3 dintre ei trebuie sa deschida calea celorlalti. Zdrobesc usile si dupa 12 secunde, reusesc sa se strecoare in mall. Politistii din Marea Britanie spun ca sunt romani si au reusit 11 lovituri asemanatoare.

MERG DIRECT LA TINTA

Chiar daca sunt mai multe magazine in acest centru comercial, romanii merg la sigur. Forteaza intrarea in reprezentanta unui producator de ceasuri in numai cateva secunde.

Ceasurile pe care le fura din vitrina valoreaza aproape 400 de mii de lire. In numai 2 minute, dispar.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Observati ceva in neregula? Da, in interiorul centrului comercial e foarte mult fum. Iata ce s-a intamplat…

Unul dintre indivizi a ramas in urma, in dreptul usilor de acces. A stropit locul cu o substanta puternic inflamabila si a dat foc.

In acest fel, sustin anchetatorii britanici, romanii au facut tot posibilul sa incetineasca actiunea fortelor de ordine. Ei aveau pregatita alta ruta de scapare.

Chiar si strazile pe unde urmau sa vina politistii erau supravegheate si uneori apareau masini incendiate care ii incurcau pe agenti.

Politistii din Marea Britanie sustin ca infractorii romani blocau circulatia cu alte autoturisme pentru a nu fi urmariti. In plus, la 2 sau 3 mile distanta de locul spargerii ingropau toate obiectele folosite, in asa fel incat probele AND sa nu-i incrimineze.

47 DE ANI DE INCHISOARE

6 dintre romanii care au participat la 11 jafuri de acest fel au fost condamnati, in total, la 47 de ani de inchisoare.

Politistii si jurnalistii britanici cred ca acestia ar avea legaturi cu temuta "Academie a Infractorilor" din tara noastra. E vorba de un grup de indivizi care se antrenau special pentru jafuri de amploare. Iata-i in actiune…

Tacerea era regula de aur intre membrii acestei grupari. Se antrenau zi de zi. In plus, comunicau cu ajutorul unui limbaj codificat.

Toate conversatiile se desfasurau dupa un astfel de dictionar. O parte din mebrii retelei au fost deja condamnati in Romania.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si