Mohamed Hadid este un prosper antreprenor imobiliar care are o avere impresionanta si afaceri in domeniul imobiliar. Tatal supermodelelor Gigi si Bella Hadid si-a prezentat vila din Bel Air pentru jurnalistii de la Harper's Bazaar Arabia. Barbatul, in varsta de 67 de ani, si-a denumit casa "Le Belvedere" si este construita dupa modelul castelelor frantuzesti. Valoreaza peste 50 de milioane de dolari.

Locuinta are aproximativ 4.450 de metri patrati, terenul in jur de 2.2

acri, care includ o piscina si cateva gradini extraordinare, scrie Daily Mai l.

"Le Belvedere" are mai multe living-uri, sale de cina, dormitoare, o sala de teatru de 60 de locuri, o pivnita in care tine o colectie de 5.000 de sticle de vin, o baie turceasca, sala de sport si o sala de bal.

Vila, care seamana mai mult cu un palat frantuzesc, pare a fi mai degraba un muzeu, decat o casa. Peste 1.000 de muncitori au lucrat la realizarea imobilului.


Mohamed Anwar Hadid este un dezvoltator imobiliar iordano-american, cu origini palestiniene. Este cunoscut pentru faptul ca a construit unele dintre cele mai luxoase hoteluri si vile din Los Angeles. S-a nascut in Nazaret, in 1948.

Mohamed Hadid a avut un club de noapte in Grecia, iar profitul l-a investit in real estate in America. In 1980, a cumparat hotelurile Ritz-Carlton din New York si Whashington cu 150 de milioane de dolari.
Apoi, a achizitionat proprietatile Aspen, Colorado Ritz, incepand sa ii faca o concurenta chiar lui Donald Trump.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si