Close sidebar
Close sidebar

Imagini terifiante intr-o padure din Iasi! Mai multe caprioare se zbat in laturi puse de braconieri

Imagini terifiante vin de la Iasi! Mai multe caprioare se zbat in laturi puse de braconieri! Facem apel catre autoritati sa-i gaseasca si sa-i pedepseasca rapid pe vinovati! Astfel de scene nu trebuie sa se repete! Va avertizam ca urmeaza imagini si informatii care va pot afecta emotional.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Imaginile terifiante au fost surprinse de cativa tineri aflati in drumetie in padurea Barnova din judetul Iasi.

In timp ce se plimbau pe un traseu cunoscut, le-a fost dat sa auda zgomote ciudate la cateva sute de metri in padure. Doi pui de caprioara erau prinsi in laturi de sarma.

Citeste si: Când vor primi pensionarii restul de bani din pensiile recalculate greșit. Anunțul făcut de Casa Națională de Pensii Publice- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

Acesta este o metoda extrem de barbara. Laturile sunt confectionate din sarma otelita si, cu fiecare smucitura, carnea animalului este taiata adanc. Astfel de cazuri cutremuratoare am prezentat si noi in repetate randuri la rubrica Salvam Suflete.

Desi pe zapada se vedeau urme de sange, tinerii au reusit sa elibereze ambele caprioare, inainte ca ranile sa le fie fatale.

Dupa cum sustin cei doi tineri, locul unde au fost gasite caprioarele era intesat cu astfel de capcane mortale. Asa ca le-au eliminat. Mai ramane de aflat cine se ocupa cu asemenea infractiuni prin care sunt chinuite animalele. 


Facem un apel catre autoritari si asteptam si un raspuns in acest sens.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI