Close sidebar
Close sidebar

Imaginile care te emotioneaza pana la lacrimi! Doi frati orfani, se vad prima data de la accidentul de masina in care parintii lor au murit!

Angie si Zachary, in varsta de 8 si 5 ani, se tin de mana in spital la cateva saptamani de cand parintii lor au murit intr-un accident groaznic de masina.

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe langa parinti celor doi, a murit si sora lor mai mica de doar doua luni. Jim Clements, sotia Karisa si copila de doua luni, Juliana, au murit dupa ce o masina i-a izbit frontal. Nu a fost vina lor, ci a celuilalt sofer care a virat gresit si a pierdut controlul volanului.

Abia la cateva zile dupa accident, micutul Zachary s-a putut muta intr-un scaun cu rotile ca sa mearga sa o vada pe sora lui mai mica in salon. Un alt frate de-al lor, Nicholas a avut rani minore, asa ca a fost trimis acasa.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Cel de-al cincilea copil, Wyatt a suferit mai multe atacuri cerebrale si este paralizat pe partea stanga. Familia este devastata, dar este posibil ca toti cei care au fosr raniti in accident sa revina la o viata normala.

Citeste mai multe despre acest caz devastataor pe mirror.co.uk
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI