Nicoleta și Sorin, foști concurenți în Casa Iubirii, sezonul 1, au vorbit despre relația lor. Pusă „în fața faptului împlinit”, Nicoleta a făcut o simulare și a încercat să-și imagineze cum ar arăta viața ei dacă ar fi înșelată.

Cuplul a vorbit și despre planurile de viitor.

Ce ar face Nicoleta dacă ar fi înșelată?

Fosta concurentă a fost plecată la Istanbul, iar în această perioadă au existat greutăți, deoarece ea și Sorin au stat despărțiți.

Nicoleta și-a imaginat cum ar arăta viața ei dacă ar fi înșelată și cum ar reacționa ea dacă l-ar găsi pe Sorin în brațele altei femei.

Citește și: Un cuplu din Casa Iubirii stârnește suspiciuni în rândul concurenților. Aceștia se întreabă dacă sunt în casă doar pentru bani

„Îmi iau bagajul și plec, nu stau la discuții. În cazurile astea cred că e atât de clar, încât nici nu e nevoie să îmi dea explicații absolut nimeni. De la domnișoara respectivă nici nu m-ar interesa și nici nu m-aș ocupa de ea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Poate o parte din mine i-ar zice hai să o trag de păr și să îi dau una, dar o parte din mine zice de ce să mă ocup dacă asta e valoarea ei, eu mă consider mai presus de atât și nu stau nici în mahala, nici să mă cert cu nimeni, mai ales pentru un bărbat, nici măcar pentru iubirea vieții că dacă era nu se ajungea aici.

Pe românește, dacă atât te-a dus capul, să fii sănătos, mi-am luat bagajele și găsesc eu unde să stau două-trei zile până îmi iau bilet să plec acasă", a declarat Nicoleta la „Culisele iubirii”.

Citește și: Maurice Munteanu, despre ținuta vestimentară a uneia dintre concurentele de la “Bravo, ai stil!”/ “Este o greșeală fatală!”

Ce planuri au Sorin și Nicoleta pentru viitor?

Foștii concurenți aleg să ia lucrurile pas cu pas, dar au, totuși, niște planuri făcute. Cei doi s-au gândit la nuntă, la copil, dar încă nu au găsit momentul potrivit pentru a trece și la fapte.

„Nimic nu e imposibil. Numai eu știu la ce mă gândesc. E normal să te gândești, stăm în aceeași casă de 4 luni de zile, avem și o vârstă.  Ea mai zice așa în glumă că ce fain ar fi să am un copil”, a spus Sorin.

Nicoleta și-a spus și ea părerea cu privire la un copil, în viitor.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: “Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului Comercial și din întreaga țară

„Cum înaintez în vârstă, încep să mă gândesc tot mai mult. Cum văd copilași pe stradă, mă gâdesc cum ar fi să fie al meu, dar dacă ar fi să îmi spună cineva hai să se întâmple acum, mai aștept. Nu vreau să mă grăbesc, nu mă gândesc anul ăsta să mă mărit, oricum și dacă m-ar cere, nu m-aș mărita anul ăsta cu siguranță. Eu cred că e nevoie de timp. Și alții au stat logodiți 2-3 ani. Nu e atât de ușor să organizezi o nuntă", au spus cei doi, la Culisele Iubirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si