Close sidebar
Close sidebar

VIDEO EXCLUSIV „Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, știe că numai rugăciunile românilor l-au mai ținut în viață! Actorul încă duce o luptă grea cu problemele de sănătate

Florin Piersic continuă procesul de recuperare, după problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat.

Redactia Stirile Kanal D,

Florin Piersic [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„A trecut cu bine prin cea mai grea încercare a vieții sale și are din nu puterea să zâmbească. Maestrul Florin Piersic este încă în recuperare după operația grea pe care a suferit-o la genunchi, dar de la zi la zi se simte tot mai bine. Actorul, care se află acum în Ungaria, la un complex cu ape termale, a stat de vorbă în exclusivitate cu echipa Știrilor Kanal D”,a  spus Cristina Dorobanțu.

„Trebuia să fiu undeva într-o stea și să vă fac cu mâna... Sunt mai bine, mult mai bine decât am fost”, a spus Florin Piersic.

Florin Piersic, recunoscător oamenilor care au avut un gând bun pentru el

Cu ochii în lacrimi, în plin proces de recuperare la o stațiune balneo-climaterică din Ungaria, Florin Piersic este recunoscător Domnului. În luna mai a acestui an, actorul aproape că a văzut moartea cu ochii. Timp de două luni, s-a plimbat prin mai multe spitale, a trecut prin multiple intervenții chirurgicale și a fost la un pas de tragedie. I-au dat putere rugăciunile venite din partea publicului și a colegilor dragi.

„Mi-a fost rău, am avut o infecție la genunchiul stâng, lucru care m-a costat foarte tare”.

„S-au rugat pentru mine. Pentru asta ar trebui să le mulțumesc tuturor celor care mi-au scris, mi-au dat telefoane, mi-au comunicat prin unul, prin altul. Am aflat fel de fel de lucruri extraordinare de la publicul din România”, a spus Florin Piersic.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și „prea ascuțite”- antena3.ro

Experiența a fost traumatizantă, însă maestrul simte că cineva, acolo sus, îl iubește.

„Așa mi-a fost mie scris. Am avut pe cineva, undeva. Sora mea, care s-a înecat în Prut, care mă iubea grozav. A murit la 15 ani.

Înecată pentru că a sărit de pa malul Prutului să-și salveze colega de bancă”.

Deși momentan este departe de casă, maestrul abia așteaptă să revină în România, țara care îi este întipărită în suflet.

„Îmi vine să plâng! Aceasta este țara în care m-am născut, aici vreau să mor, aici vreau să mai trăiesc și să vă spun că sunt român și o să fiu întotdeauna al dumneavoastră”.

Actorul nu știe când va reveni pe scenă

Pentru că recuperarea nu este ușoară, marele actor trebuie să petreacă o bună perioadă departe de scenă. Revenirea în fața publicului rămâne, deocamdată, sub semnul întrebării.

„Nu știu și nu pot să vă răspund dacă o să mă întorc pentru că vreau să revin în condiții foarte bune. Eu nu pot să vin în fața dumneavoastră șchiopătând și căutând un loc în care să mă așez”.

Citeste si: Anunț important pentru pensionare! Cum se desfășoară recalcularea din oficiu a pensiilor- kfetele.ro

Citeste si: Câți copii are, de fapt, Valeriu Gheorghiță din mariajul cu fosta soție, Cristina? Cât plătește pensie alimentară actualul soț al Monicăi Bîrlădeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și „prea ascuțite”- antena3.ro

La 88 de ani, Florin Piersic este unul dintre cei mai prolifici și iubiți actori din țara noastră. Printre cele mai cunoscute roluri ale sale se numără: Pintea și Mărgelatul.

Citește și: VIDEO Florin Piersic, prima apariție după problemele de sănătate! Ce mesaj a avut actorul pentru fanii săi?

Citește și: „Pe scenă nu mă revedeți” Veste dureroasă despre Florin Piersic, după ce a fost internat din nou! Actorul a făcut declarațiile emoționante de pe patul de spital

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI