Close sidebar
Close sidebar

Împăcare de zile mari. O fostă concurentă de la Puterea Dragostei și-a reluat o fostă relație. Fanii au rămas uimiți

Fosta concurentă din casa Puterea Dragostei, Iasmina Halas, s-a afișat recent alături de Alin Văcăreanu, fostul ei iubit. Cei doi erau extrem de apropriați, mai mult, Iasmina îl pupa pe Alin în una dintre poze. Se pare că sâmbătă, 30 octombrie 2021, au apărut două fotografii cu Iasmina Halas și Alin Văcăreanu, cei doi stăteau îmbrățișați și păreau extrem de fericiți.

Andreea Bolocan,

Iasmina Halas s-a îmăcat cu fostul iubit

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iasmina Halas și Alin Văcăreanu, formează din nou un cuplu

Potrivit informațiilor oferite de către pagina de Instagram @viperele___vesele, Iasmina și Alin au participat împreună la ziua de naștere a unei prietene comune. Din informațiile aceleiași surse, Iasmina și Alin formează din nou un cuplu și aceștia par mai fericiți ca niciodată.

Recent, Iasmina Halas și Mihai Florea, amândoi, foști concurenți în cadrul emisiunii Puterea Dragostei, s-au despărțit după ce au format un cuplu tot în timp ce concurau în emisiunea de pe KanalD.

Citeste si: Mădălina și George de la „Puterea Dragostei” au stabilit data nunții

Iasmina îl pupă pe Alin

[Sursa foto: Instagram]

Iasmina și Alin s-au întâlnit la Timișoara în urmă cu o săptămână

În urmă cu o săptămână, pe rețelele de socializare, se zvonea că Iasmina s-ar fi întâlnit la Timișoara cu Alin, asta în timp ce Mihai se afla la București. De asemenea, se zvonea că tânărul a primit și câteva imagini cu mașina Iasminei parcată în fața locuinței lui Alin.

„Se pare că Iasmina a mers la Timișoara sub pretextul rezolvării unor probleme personale, iar Mihai a rămas în București. În tot acest timp, în care Iasmina se afla în alt oraș, Mihai a primit poze cu mașina Iasminei parcată în fața locuinței fostului ei iubit, Alin.

Imediat după ce a primit pozele, Mihai a sunat-o pe Iasmina, a întrebat-o unde se află, iar ea i-a spus că se află acasă, atunci el a încercat să o reapeleze cu camera video și nu a mai răspuns.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pusă în fața pozelor doveditoare ale prezenței ei în locuința lui Alin, Iasmina i-a argumentat lui Mihai că a mers la el doar pentru a își lua câteva lucruri personale.

Evident, nu a fost crezută și astfel s-a produs despărțirea cuplului. Nu îl plângeți pe Mihai, fiindcă, surse din imediata lui apropiere, ne informează că el nu era deloc atras de Iasmina, că a făcut cuplu cu aceasta doar pentru emisiune, iar când a plecat din casa Puterea Dragostei, sub pretextul rezolvării unor probleme ale mamei sale.

Iasmina și Alin

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Jador, fostul concurent de la Puterea Dragostei a povestit ce a pățit în Dubai: ”Nu sunt în stare de nimic!”

El a insistat să plece împreună cu Iasmina, doar pentru a nu își crea o imagine negativă în fața publicului telespectator, care, în cazul în care ar fi plecat singur, ar fi observat că relația dintre ei nu era tocmai una reala, din perspectiva lui”, scria săptămâna trecută pagina de Instagram @viperele___vesele.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI