Close sidebar
Close sidebar

În această seară, de la ora 20:00, în ”Melek”, la Kanal D: Melek, punct și de la capăt

Melek este tot mai încrezătoare în viitorul ei și al copiilor săi, acum că a reușit să își găsească un loc de muncă, iar evenimentele care se vor derula în viețile acestora vor atrage empatia fanilor serialului, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Maria Stiuca,


DISTRIBUIE
acest articol

Defne și Kerem sunt surprinși să afle că mama lor își dorește să închirieze o casă, numai pentru ei, și să le ofere un viitor frumos, aiîci, în Antep. Defne nu îndraznește să îi spună mamei de planul tatălui lor, care îi implică. Din păcate însă, fericirea lui Melek nu durează mult, pentru că o nouă lovitură îi va da viața peste cap. Mai mult, Melek nu mai are cum să amâne analizele medicale care i se solicită și se teme că odată ce se va afla despre boala de care suferă, lucrurile se vor înrăutăți mai mult pentru ea și copilașii săi.

Citește și: În această seară, de la ora 19:00, în “Dragoste și speranță”, la Kanal D2: Noi orizonturi pentru Zeynep

Dincolo de orice obstacol care i se ivește în cale, Melek nu va renunța la copiii săi și este dispusă să lupte până la capăt pentru familia sa.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: Începând de săptămâna viitoare, emisiunea “Teo Show” va fi difuzată în fiecare luni și marți, la ora 23:00, la Kanal D!

Nu ratați, în această seară, un episod impresionant din serialul ”Melek”, de la ora 20:00, numai la Kanal D.

Citește și: În această seară, de la ora 22:30, în ”Gomora”, la Kanal D2: Genny, născut pentru a fi lider

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în “Melek”, la Kanal D. Melek primește o nouă șansă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI