Close sidebar
Close sidebar

În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, Kumru, luată prin surprindere de Omer

Situații tensionate și clipe memorabile vor atrage privitorul în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, la Kanal D.

Alexandra Costea,

În această seară, de la ora 20:00, în “Prețul fericirii”, Kumru, luată prin surprindere de Omer


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cagatay primește o nouă lovitură, de data aceasta din partea frumoasei Kumru. Femeia, deși îndrăgostită de Cagatay, alege să-și continuie relația începută cu Omer, bunul prieten al acestuia. Ceea ce nu știe Kumru este că Omer își dorește altceva.

Citește și: EXCLUSIV- Tudorel Butoi, psihologul criminalist, vorbește pe larg despre crimele de la Craiova și Timișoara

Kumru, luată prin surprindere de Omer

Yildiz continuă să creeze situații stânjenitoare soțului său, din dorința de a-l pedepsi pentru faptele sale din trecut. Bărbatul nici nu știe ce îl așteaptă din partea frumoasei lui soții care este decisă să îl pună la punct.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citește și: După 12 ani de absență, Ramona Gabor a revenit în România si va oferi detalii, în premieră, la “Teo Show”, în ediția de sâmbătă a emisiunii

Feyza este surprinsă să afle că Cagatay își dorește să se implice în creșterea lui Atlas, băiatul pe care îl are cu fosta lui iubită, și despre care nu a știut nimic ani buni.

Propunerea pe care i-o va face Cagatay fostei iubite, Feyza, o va șoca pe aceasta.

Citește și: Sâmbătă, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Țara Hațegului, un loc de neuitat

Nu ratați în această seară, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Prețul fericirii”, numai la Kanal D. 

Citește și: Bucurie fără margini aseară, la Roata Norocului! Cristina Gabriela Smarandache, o studentă din Ploiești, a câștigat mult râvnita mașină!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI