Close sidebar
Close sidebar

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “Totul pentru familia mea”, la Kanal D - Akif, "la mâna" fostei soții

În această seară, începând cu ora 20:00, telespectatorii vor fi captivați de evenimentele pline de emoție prin care vor trece frații Eren și rudele lor în noul episod al serialului "Totul pentru familia mea", difuzat pe Kanal D.

Sorin Negru,

Serialul "Totul pentru familia mea", la Kanal D

[Sursa foto: Kanal D]

DISTRIBUIE
acest articol

Odulcan este profund îngrijorat de starea gravă în care se află Afra. El se teme că ar putea să o piardă pe tânăra de care este îndrăgostit nebunește, dar are norocul să primească sprijinul și prezența familiei în această perioadă dificilă. Orhan și Șengul trăiesc o a doua tinerețe. Cei doi proaspăt căsătoriți par mai fericiți ca niciodată și sunt dornici să înceapă o nouă viață împreună.

Serialul "Totul pentru familia mea", la Kanal D

Nebahat este extrem de entuziasmată de situația în care se află fostul soț, Akif. Femeia consideră că acum acesta primește ceea ce merită, având în vedere dificultățile prin care a facut-o să treacă de-a lungul timpului. Mai mult decât atât, ea îl confruntă pe fostul soț într-un mod surprinzător, considerând acțiunile sale ca pe o dulce răzbunare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Nu ratați noul episod din serialul "Totul pentru familia mea" în această seară, de la ora 20:00, numai pe Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI