Tensiunile continuă între membrii clanurilor care își doresc puterea supremă, iar divergențele dintre aceștia vor capta atenția privitorului.

Citește și: În această seară, de la ora 22:00, într-un nou episod din serialul “Familia Borgia”, la Kanal D2, Cesare își cere ”dreptul”

Î n vreme ce Genny Savastano (Salvatore Esposito) se zbate între viață și moarte, tatăl acestuia, Pietro (Fortunato Cerlino), care a evadat din închisoare, decide să intre în lupta dintre clanuri, să-și susțină fiul. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Salvatore Conte (Marco Palvetti) se teme de reacția lui Pietro și îl avertizează pe Ciro (Marco D’Amore) că lucrurile se vor acutiza dacă Pietro Savastano <intră în joc>.

Citește și: Serialul "Gomora" își invită telespectatorii să urmărească un nou episod din producția preferată, în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D2

Încrezător în forțele sale, Ciro îl sfătuiește pe Salvatore să grăbească lucrurile, astfel ca Pietro să nu poată reacționa și, împreună, să formeze o alianță de neînvins.

Deborah (Pina Turco) este îngrijorată de acțiunile lui Ciro care nu renunță la lupta împotriva adversarilor săi și se teme pentru viața fiicei lor.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00 în ”Totul pentru familia mea”, la Kanal D, Odulcan, suferință teribilă

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “Gomora”, numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si