Close sidebar
Close sidebar

În această seară, de la ora 22:30, în “Gomora”, la Kanal D2 - Clanul Savastano, de neînvins

În această seară, de la ora 22:30, într-un nou episod din serialul “Gomora”, regăsim clanul Savastano într-o situație extrem de dificilă. Odată cu uciderea șefului lor, Pietro Savastano, oamenii acestuia răscolesc întreg orașul pentru a-l găsi pe Ciro di Marzio și oamenii acestuia, considerați a fi vinovați de uciderea temutului mafiot.

Redactia Stirile Kanal D,

Serialul “Gomora”, la Kanal D2 


DISTRIBUIE
acest articol

Fără să aibă habar de cele întâmplate, Genny se bucură de venirea pe lume a primului său copil, iar când va află adevărul despre tatăl său, nimic nu-i mai stă în calea răzbunării. Clanul Savastano este de neînvins și un adevărat război este gata să izbucnească între cele mai puternice clanuri mafiote italiene.

Serialul “Gomora”, la Kanal D2 

Citește și: Serialul ”Gomora”, la Kanal D2: Genny, născut pentru a fi lider

Ce se va întâmplă când se va descoperi că, de fapt, Ciro și Genny au colaborat pentru a câștigă supremația în rândul mafiei italiene?

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Serialul “Gomora”, la Kanal D2

Nu ratați în această seară, de la ora 22:30, un nou episod din serialul “Gomora”, numai la Kanal D2.

Serialul “Gomora”, la Kanal D2

Serialul “Gomora”, la Kanal D2

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI