Close sidebar
Close sidebar

În această seară, la “Survivor România”, se va disputa jocul pentru imunitate

Survivor România. Cea de-a treia editie a reality-ului “Survivor Romania” a adus a treia victorie consecutiva pentru Razboinici, concurentii echipei albastre au castigat detasat aseara in fata Faimosilor, cu scorul de 10 la 1. Miza jocului a fost uriasa, concurentii au luptat pentru un premiu important, un set de ustensile pentru pescuit, care ii vor ajuta pe castigatori sa isi procure hrana.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Survivor România. Inainte de a intra pe traseul sportiv, Dan Cruceru, prezentatorul “Survivor Romania”, a oferit vestile mult asteptate despre starea de sanatate a lui Ruby, dupa ce a fost transportata, in toiul noptii, la unitatea de primiri urgente. Concurenta acuza dureri insuportabile, astfel ca echipa medicala a intervenit rapid pentru a-i acorda ajutor de specialitate. 

    Citeste si: Cosmin Cernat va prezenta “FanArena”, la Kanal D!

    Citeste si: Faimoșii de la Survivor România, în avionul groazei! Cristina Șișcanu s-a lovit la cap din cauza turbulențelor violente! EXCLUSIV

    “Ruby este bine, se afla sub tratament si sper sa va revedeti cu ea curand ”, a anuntat Dan Cruceru in editia de aseara “Survivor Romania”. 

    Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

    Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

    Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

    Survivor România. La finalul confruntarii sportive, Faimosii si Razboinicii s-au imbarcat in barcile care i-au dus pe insule, in jungla dominicana. Desi aflati la a treia infrangere, moralul Faimosilor este foarte ridicat si isi doresc sa isi ia revansa in fata adversarilor.

    Citeste si: Primul scandal de la Survivor! Faimoasa Cristina Șișcanu sare la gâtul Războinicului Andi: „Râzi ca fraierul! Nu ai voie, când un om e în suferință”

    Survivor România. In editia din aceasta seara “Survivor Romania”, difuzata incepand cu ora 20:00, va fi disputat unul dintre cele mai importante meciuri ale saptamanii, Razboinicii si Faimosii se vor lupta pentru imunitatea in fata eliminarilor.

    Citeste si: Concurenta “Survivor Romania”- Elena Ionescu, ex-Mandinga, declaratii despre viata de dupa divort

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI