Close sidebar
Close sidebar

In loc sa franeze, a apasat acceleratia! Un tanar din Targu Neamt, urmarit ca in filme de politisti!

Urmarire ca-n filme la Targu Neamt, dupa ce un echipaj de la Politia Rutiera a incercat sa opreasca un sofer. in loc sa franeze, acesta a calcat acceleratia si a incercat sa scape!

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Urmarit pe Politie peste campuri. Asta a patit soferul care nu a oprit la semnalele politistilor din Targu Neamt. Oamenii legii au pornit in urmarirea suspectului  pe strazile si campurile din Humulesti, iar unul dintre oamenii legii a avut  inspiratia sa filmeze toata actiunea cu telefonul mobil.
 

Citeste si: Un pensionar cu o vechime de 32 de ani de muncă nu a primit niciun leu în plus după recalculare, deși pensia trebuia să primească 800 de lei in plus. Răspunsul Casei Naționale de Pensii- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Hotelurile din toată lumea și-au dezvăluit cele mai nebunești comenzi la room service: Un turist a cerut o cadă plină cu apă Evian- antena3.ro

Suspectul nu are niciun gand sa opreasca. Cat are drum in fata e hotarat sa faca tot posibilul sa scape, chiar si pe camp. Insa, nici politistii nu au de gand sa renunte!

Pana la urma, barbatul de 33 de ani a fost incatusat si condus la sectia de Politie a orasului Targu Neamt, pentru audieri. in urma verificarilor efectuate, s-a stabilit ca acesta nu detine permis de conducere.

In cauza s-a deschis un dosar penal pentru  conducerea fara permis a unui autoturim pe drumurile publice, dar si pentru ultraj.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI