Taberele pro si anti-Brexit isi arunca miercuri ultimele forte in batalie in incercarea de a-i convinge pe indecisi, in ajunul referendumului pe tema locului Marii Britanii in Uniunea Europeana, informeaza news.ro.

Cu o zi inainte de vot, proeuropenii inregistreaza un avans de doar un punct procentual (51%) in intentiile de vot, potrivit unei medii a ultimelor sase sondaje calculate de site-ul WhatUKThinks.

Astfel ca indecisii, aproximativ 10%, ar putea inclina balanta intr-o parte sau alta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Premierul conservator David Cameron a declarat intr-un interviu pentru The Guardian ca daca britanicii vor alege sa ramane in UE, vor transmite "mesajul clar" ca Regatul Unit nu este "repliat asupra sie insusi".

Daca majoritatea britanicilor va vota pentru iesirea din UE, Cameron va fi supus, probabil, unei presiuni enorme din partea Partidului sau Conservator sa demisioneze. El ar putea fi nevoit sa isi dea demisia si daca majoritatea britanicilor va vota pentru UE.

Primele rezultate oficiale ale votului vor fi anuntate in jurul pranzului. Pe langa rezultatul votului, exista o serie de incertitudini.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si