Close sidebar
Close sidebar

Inca o zi pana la referendumul din Marea Britanie privind apartenenta la UE. Taberele pro si anti-Brexit depun ultimele eforturi pentru a-i convinge pe indecisi

Votantii britanici sunt chemati la urne joi pentru a alege daca vor un viitor alaturi de statele membre sau vor sa-si ia deciziile pe cont propriu, dupa 46 de ani de apartenenta la Uniunea Europeana.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Taberele pro si anti-Brexit isi arunca miercuri ultimele forte in batalie in incercarea de a-i convinge pe indecisi, in ajunul referendumului pe tema locului Marii Britanii in Uniunea Europeana, informeaza news.ro.

Cu o zi inainte de vot, proeuropenii inregistreaza un avans de doar un punct procentual (51%) in intentiile de vot, potrivit unei medii a ultimelor sase sondaje calculate de site-ul WhatUKThinks.

Astfel ca indecisii, aproximativ 10%, ar putea inclina balanta intr-o parte sau alta.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Premierul conservator David Cameron a declarat intr-un interviu pentru The Guardian ca daca britanicii vor alege sa ramane in UE, vor transmite "mesajul clar" ca Regatul Unit nu este "repliat asupra sie insusi".

Daca majoritatea britanicilor va vota pentru iesirea din UE, Cameron va fi supus, probabil, unei presiuni enorme din partea Partidului sau Conservator sa demisioneze. El ar putea fi nevoit sa isi dea demisia si daca majoritatea britanicilor va vota pentru UE.

Primele rezultate oficiale ale votului vor fi anuntate in jurul pranzului. Pe langa rezultatul votului, exista o serie de incertitudini.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI