Întrucât norul de fum se îndreaptă spre Bucureşti, oamenii sunt sfătuiţi să rămână în incinte şi să închidă geamurile. De asemenea, Centrul Infotrafic atenţionează şoferii care circulă prin zonă să conducă prudent şi să ia în calcul că traficul rutier poate fi oprit dacă fumul va ajunge pe suprafaţa carosabilă.

"Incendiu depozit Remat în comuna Afumaţi/Ilfov cu degajări mari de fum, norul de fum se îndreaptă în direcţia mun.

Bucureşti. Pentru asigurarea protecţiei, rămâneţi pe cât posibil în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor. DSU-IGSU", se arată în mesajul transmis prin sistemul RO-Alert.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu surprinse la plimbare cu ținute de mii de euro pe ele! Numai geaca purtată de Bianca costă 8.000 de euro! Vezi cum s-au afișat printre "muritori"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

La rândul său, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că în judeţul Ilfov, la intersecţia Şos. de Centură cu Şos. Bucureşti-Urziceni, are loc un incendiu la un remat auto, care se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum, fiind afectată o suprafaţă de aproximativ 600 – 1.000 mp. Există posibilităţi de propagare la alte materiale combustibile, posibil cu reducerea vizibilităţii din cauza fumului.

Şoferii sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă în zonă şi să ia în calcul că traficul rutier poate fi oprit dacă fumul va ajunge pe suprafaţa carosabilă.

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi, la un centru de colectare-reciclare autoturisme din Voluntari, în zona şoseşei de centură a Capitalei. ISU Bucureşti-Ilfov intervine cu zece autospeciale, întrucât focul se manifestă pe 1.000 de metri pătraţi, la o stivă de autoturisme, şi este pericol de extindere.

Citeste si: O tânără de 18 ani a căzut la pământ, a intrat în comă, iar după patru zile s-a trezit cu un bebeluș! "Habar nu am cum e posibil asta. Nici nu știam că sunt însărcinată!"- Medicii spune ce s-a întâmplat cu adevărat!

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, un incendiu a izbucnit la un punct de colectare-reciclare autoturisme în Voluntari, pe şoseaua de centură.

Focul se manifestă pe 1.000 de metri pătraţi, la o stivă de autoturisme.

De asemenea, este pericol de extindere la spaţii de depozitare şi utilaje.

Iniţial, şase autospeciale ale ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit la locul incendiului, însă ulterior au mai fost trimise patru autospeciale, întrucât focul s-ar putea propaga la o hală metalică din vecinătate. Se lucreaz' pentru protejarea vecinătăţilor.

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Schimb de replici și tensiuni din cauza lui Costin Gheorghe, de la Exatlon! "N-a auzit nimeni de el până acum." Sora Faimosului a intervenit imedit

În total, au fost alertate 18 autospeciale, dintre care unele sunt în dispozitiv, altele în deplasare. La incendiu acţionează şi 3 autospeciale de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al localităţii Voluntari.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov spun că nu sunt înregistrate persoane rănite.

Totodată, nu au fost identificaţi hidranţi în zonă, astfel că pompierii vor alimenta de la centre comerciale din zonă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si