Un incendiu devastator are loc, chiar în aceste momente la o fabrică de mobilă din Maramureș. De aproximativ cinci ore, pompierii se chinuie să stingă flăcările uriașe care au cuprins o hală de 12.000 de metri pătraţi. 

Citeste si: Locuitorii unui oraș din Belgia sunt terorizați de luni de zile de un român

Nu au fost înregistrate victime

Din fericire, în momentul izbucnirii incendiului, nu existau angajați în interiorul clădirii. În zonă erau doar paznicii clădirii care au fost evacuați în siguranță.

Potrivit primelor informații, incendiul ar fi pornit de la un scurtcircuit.

Citeste si: O cisternă plină cu motorină s-a răsturnat pe șoseaua de centură a Ploieștiului. Există risc de explozie ridicat din cauza scurgerilor de combustibil

O mașină a luat foc și a explodat în centrul Capitalei. Trafic blocat

O mașină a ost cuprinsă de flăcări și a explodat în centrul Capitalei, marți seara. La fața locului s-au deplasat de urgență mai multe autospeciale de stingere, iar traficul a fost blocat parțial zeci de minute. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Un autoturism a luat foc și apoi a explodat, marți seară, în intersecția dintre bulevardul Ștefan cel Mare și strada Lizeanu, în sectorul 2 al Capitalei.

Pompierii au fost alertați prin  numărul unic de urgență 112  la ora 19.10, iar salvatorii au ajuns la fața locului în 4 minute, cu două autospeciale cu apă și spumă și o mașină de descarcerare.

Citeste si: Cadavrul unei femei a fost găsit după stingerea unui incendiu de vegetație

Pasagerii din mașină au reușit să se autoevacueze 

„Mașina ardea în totalitate, cu flacără deschisă. Incendiul a fost lichidat la ora 19.30. Nu au fost victime”, a declarat, pentru  Libertatea, plutonierul adjutant Valentin Știubei, de la ISUBIF.

Potrivit sursei citate, pasagerii din mașina care a luat foc s-au autoevacuat. Pe perioada intervenței, traficul dinspre Piața Obor spre Piața Victoriei s-a desfășurat pe un singur sens. 

Citeste si: Doi minori, de trei și patru ani, au fost salvați dintr-un incendiu. Copiii au suferit arsuri de gradul doi

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si