Close sidebar
Close sidebar

Incendiu la Tokyo, langa celebra piata de peste din Tsukiji

Un incendiu a izbucnit joi, imediat in apropierea celebrei piete de peste din Tsukiji - cea mai mare din lume -, la Tokyo, insa presa locala nu a anuntat vreun ranit, relateaza AFP.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zeci de pompieri luptau cu flacarile la marginea pietei, intr-o zona in care se afla numeroase buticuri si restaurante.

Un fum gros si gri se degaja din vechile cladiri de lemn.

Incendiul a izbucnit intr-o cladire de trei etaje, catre ora locala 16.50 (10.50, ora Romaniei), si a facut scrum o suprafata de aproape 200 de metri patrati.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

In total 43 de vehicule ale pompierilor au fost trimise la interventie, potrivit postului public NHK.

”Am inteles imediat ca era un incendiu”, a declarat pentru AFP Kiyoshi Kimura, patronul unui lant de restaurante, care se afla la birou, in apropiere, atunci cand s-a declansat incendiul.

”I-am sunat pe administratori, pentru a evacua toate restaurantele noastre”, a adaugat el.

In iunie, guvernatoarea orasului Tokyo Yuriko Koike a anuntat ca piata de peste, care exista acolo de zeci de ani, urmeaza sa fie mutata.

Proiecte in vederea unei mutari dateaza de mai multi ani, iar sustinatorii acestora insista asupra necesitatii imbunatatirii sistemului de refrigerare foarte vechi.

Foto: Twitter

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI