Close sidebar
Close sidebar

Incendiu puternic la o fabrică de produse din țiței din Prahova. Cele două victime ar putea fi transferate în străinătate

Un incendiu violent a izbucnit, luni seara, la o societate comerciala care are ca obiect de activitate fabricarea produselor din țiței din satul Inotesti, localitatea Colceag. Două persoane au arsuri pe aproximativ 80% din suprafața corporală.

Razvan Ilie,

Incendiul violent a izbucnit în jurul orei 19.00, la o societate comercială care are ca obiect de activitate fabricarea produselor din țiței din satul Inotești, localitatea Colceag.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE ora 22.00. Ministerul Sănătății anunță că cele două victime întrunesc condițiile de transfer într-un centru de mari arși din străinătate. 

Medicii de la UPU Ploieşti lucrează în prezent la stabilizarea celor doi pacienţi ajunşi în Spitalul Judeţean de Urgenţă după incendiul de la Inoteşti, bărbaţii întrunind criteriile de admitere într-un centru de mari arşi, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

" Având în vedere primele informaţii transmise privind suprafaţa afectată şi gradul arsurilor, pacienţii întrunesc criteriile de admitere într-un centru de mari arşi. România nu are, în prezent, un astfel de centru. După ce se primesc concluziile comisiei de specialitate întrunită la nivelul spitalului, se va decide eventualul transfer. Medicii de la UPU Ploieşti lucrează în prezent la stabilizarea pacienţilor", a precizat MS.

Citeste si: VIDEO- Decizia medicilor în cazul fetiței opărite cu ciorbă la Vaslui

ISU Prahova a transmis imagini de la incendiul violent, izbucnit luni seară, la o societate comercială care are ca obiect de activitate fabricarea produselor din țiței din Inotești, localitatea Colceag.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 700 mp cuprinzând întreaga hala, 3 autoturisme și un autotren, informează Observatorul prahovean.

Citeste si: VIDEO- Tot mai multe localități din jud.Ilfov intră în scenariul roșu

Incendiu puternic în Prahova- două persoane au arsuri grave, mai multe mașini au luat foc 

Incendiul violent a izbucnit luni seara, în jurul orei 19.00, la o societate comercială care are ca obiect de activitate fabricarea produselor din țiței din satul Inotești, localitatea Colceag.

În hala în care se manifestă sunt doar birouri și câteva utilaje. Produsele petroliere sunt depozitate în vagoane, fără a fi pericol de propagare la acestea.

La fața locului au fost mobilizate 6 autospeciale de stingere, două ambulanțe SMURD, din care una de terapie intensivă mobilă.

În sprijin a mai plecat la fața locului o autoplatformă, o autoscară și o descarcerare grea.

Din nefericire, sunt și două victime cu arsuri, 2 bărbați cu arsuri de gradul 3 și 4 pe 80% suprafață corporală, care sunt asistați medical.

Sursa

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI