Close sidebar
Close sidebar

Incendiu Thassos august 2022: Ce zone sunt afectate?

Incendiu Thassos august 2022. În noaptea de miercuri spre joi, în stațiunea Skala Potamia a izbucnit un incendiu. Potrivit autorităților, flăcările au scăpat de sub control, iar zonele Koinira și Limenaria au fost evacuate.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Incendiu Thassos august 2022.  Imediat după ce seara s-a lăsat, incendiul a izbucnit, ceea ce a făcut aproape imposibilă intervenția pompierilor cu avioane de stins flăcările. Acesta este și principalul motiv pentru care incendiul s-a extins rapid.

Oamenii au fost anunțați de 112 pentru a evacua zona

Încă de la primele ore ale dimineții, Protecția Civilă a trimis un mesaj de la 112 pentru a evacua oamenii din Koinira către Limenaria. Mesajul transmis de autorități a fost postat de un român pe grupul Forum Thassos.

Doi voluntari au fost răniți în timpul intervenției

Potrivit presei elene, peste 102 pompieri, cu 33 de autovehicule, intervin pentru stingerea flăcărilor. Totodată, au fost mobilizate 6 avioane și 6 elicoptere. Pe grupul Forum Thassos, românii relatează că în unele zone nu se simte fumul, în timp ce se vede intervenția pompierilor în zonă.

Potrivit Departamentului de Pompieri, doi voluntari au fost răniți, în timpul nopții, în timpul intervenției.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Incendiu în Thassos, insula preferată de români

„Vedem 4 avioane și un elicopter de pe Golden Beach. 7:50 doar fum, 8:18 se văd flăcări moderate. Elicopterul se alimentează cu apa în aproximativ 6-7 minute, se mișcă foarte repede! Două dintre avioane au aterizat pe apă mai devreme.

Pe plaja Golden, fumul nu se simte, iar totul se desfășoară natural aici”, a declarat o româncă pe grupul de Facebook.

Citeste si: VIDEO- Incendiu puternic în Thassos. Mulți români se află pe această insulă grecească

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI