Close sidebar
Close sidebar

Incendiul de la Londra, cel mai sangeros incendiu din secolul al XX-lea in Marea Britanie

Dezastrul de la Grenfell Tower este cel mai sangeros incendiu din Marea Britanie de cand europenii au inceput sa inregistreze asemenea evenimente, la inceputul secolului al XX-lea, afirma cercetatori europeni, relateaza The Associated Press.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politia din Londra a estimat luni 79 de persoane au murit in incendiul de saptamana trecuta in blocul turn de locuinte sociale din capitala britanica.

Baza de date despre evenimente de urgenta a Universitatii Catolice din Louvain, in Belgia, inregistreaza informatii despre dezastre naturale si cauzate de om in intreaga lume.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Aceasta baza de date contine informatii despre incendii care au avut loc din 1900 si pana in prezent.

Potrivit Universitatii, incendiul de la Grenfell Tower este mai sangeros decat incendiul de la Bradford City Stadium, in nordul Angliei, pe 11 maii 1985, soldat cu 56 de morti.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI