Close sidebar
Close sidebar

Incendiul de la Moscova, soldat cu 16 morţi, a fost stins; 12 oameni au fost salvaţi din flăcări

Incendiul de la un depozit din nord-estul Moscovei, soldat cu 16 morţi, a fost stins, iar echipele de salvare au reuşit să scoată 12 oameni în viaţă din clădirea cuprinsă de flăcări, dintre care cel puţin patru au avut nevoie de îngrijiri medicale, a anunţat Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă citat de Russia Today.

,


DISTRIBUIE
acest articol

“În timp ce focul era stins, echipele (de pompieri – n.r.) au descoperit o cameră izolată de foc”, a anunţat biroul de presă al Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă pentru regiunea Moscova.

Pompierii au spart un perete şi au găsit 16 cadavre acolo ”, se adaugă în comunicat.

Datele preliminare sugerează că toate victimele erau muncitori migranţi care lucrau şi trăiau la depozit ”, au precizat autorităţile.

Autorităţile de la Moscova au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele incendiului, a declarat primarul capitalei ruse Serghei Sobianin pe Twitter. “Un incendiu a izbucnit pe autostrada Altievskoie. Din păcate, sunt multe victime. Vom ancheta”, a scris el.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI