Potrivit coordonatorului Clinicii de Chirurgie Plastică şi Reparatorie din cadrul Spitalului de Copii "Sf Maria" din Iaşi, dr. Sidonia Susanu, băiețelul în vârstă de doar un an a suferit un accident casnic după ce mama a vărsat accidental oala cu supă peste el.

Ars pe 43% din suprafața corpului

Potrivit acesteia, copilul a fost internat în Unitatea Funcţională Arşi ATI cu diagnosticul de arsură prin contact, grad II-III, extremitate cefalică, trunchi, membre superioare, aproximativ 43% suprafaţă corporală.

Citeste si: Un doctor de familie a abuzat o fetiță de 11 ani şi a ademenit alţi doi băieţi în casa sa

Pacientul a fost intubat şi ventilat mecanic. În cursul serii de ieri (duminică- n.r) s-a efectuat tratamentul chirurgical primar al leziunilor de arsură, pansament cu presiune negativă. Se continuă în secţia ATI tratamentul de suport al funcţiilor vitale. Sperăm la o evoluţie favorabilă, dar deocamdată nu putem spune că este în afara oricărui pericol ”, a mai declarat Sidonia Susanu.

Un leagăn pentru copii, extrem de periculos în România, retras de pe piață. Un copil a murit strangulat

Peste două milioane de leagăne pentru copii au fost retrase de pe piaţă, după ce un bebeluş a murit strangulat. Cum s-a putut întâmpla o astfel de tragedie?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Designul leagănului este construit în aşa fel încât atunci când nu este folosit, rămâne o frânghie atârnată în spatele său.

Citeste si: O mașină a intrat cu viteză într-un loc de joacă din Capitală

Din această cauză, compania a primit reclamaţii după ce un copil suficient de mare pentru a se tîrî a murit strangulat cu funia respectivă, iar un altul a fost rănit în zona gâtului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si