Incidentul ar fi avut loc în jurul orei 19:00. Ajuns în stația de metrou Aurel Vlaicu, un tânăr s-ar fi aruncat în fața metroului.

Conform informațiilor transmis de DGSP, tânărul ar avea vârsta de aproximativ 18-20 de ani. Misiunea autorităților este în dinamică.

„Astăzi, 5 iunie 2024, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Brigada de Poliție pentru Transportul Public a fost sesizată, cu privire la faptul că, într-o stație de metrou, din Sectorul 1, o persoană s-ar fi aruncat în fața trenului, în timp ce acesta intra în stație.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii Serviciului Metrou și echipajele de prim-ajutor, care la acest moment intervin pentru salvarea persoanei în cauză, un tânăr în vârstă de aproximativ 18-20 de ani.

În prezent, activitățile sunt în dinamică.

Cercetările sunt continuate de Brigada de Politie pentru Transportul Public – Serviciul Poliție Metrou, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis DGSP, printr-un comunicat.

Citește și: Începutul unei noi ere pentru Cluj: a început construcția metroului! Grindeanu promite o linie complet funcțională până în 2031

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si